Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Τετάρτη: Να βγάλουμε κανένα φράγκο για το 3ήμερο

Καλησπέρα σας. Για σήμερα έχουμε τρία στανταράκια αλλά θα δώσουμε το κλασσικό σύστημα 2/3 για να είμαστε καλυμμένοι. Για τους πιο τολμηρούς θα δώσουμε και 4 Χ για συστηματάκι μπόμπα. Και ο Θεός βοηθός

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 2/3:

  • Λεβάντε – Σοσιεδαδ: 1 (1,95)
  • Άουε – Νυρεμβέργη: 2 (1,90)
  • Μαγιόρκα – Σπόρτινγκ Χιχόν: 1 (2,00)

 

Ταμείο ή κουβά; Εσύ αποφασίζεις…

Μελετώντας το κουπόνι κατέληξα σε προγνωστικά στοίχημα με πολλούς άσσους σήμερα. Και συγκεκριμένα 7 τον αριθμόν. Από κάθε πρωτάθλημα ξεχώρισα και έναν με δύο. Η λογική λέει ότι δεν θα κάτσουν και όλοι. Κάποιοι θα στραβώσουν δεν μπορεί. Προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος με 5/7 άσσους. Εγώ λοιπόν βάζω την έμπνευση εσείς βάλτε απλά το κερασάκι στην τούρτα και διαλέξτε αυτούς που θα  αγγίξουν και εσάς για να πάτε ταμείο. ΄Έχει και δωράκι σήμερα ένα under Με καλή απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους:

10η αγωνιστική (Δευτέρα): Ο Underοβγάλτης επιστρέφει…

Έτσι απλά όλα Under…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα: under 2,5(1,50)
  • Πανσεραικός-Ολυμπιακός Βόλου: under 2,5 (1,50)
  • Ηρακλής-Άρης: under 2,5 (1,50)

Συνολική απόδοση: 3,375

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

Προκριματικά Euro 2012: 2 δυάδες φωτιά…στα μπατζάκια μας!

προγνωστικα στοιχηματος για τα προκριματικά του Euro 2012.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Σκωτία – Λιθουανία1/1 (2,50)
  • Λετονία – Ελλάδα1Χ (1,94)

Συνολική απόδοση4,85

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ελβετία –ΒουλγαρίαΧ ημιχ. (2,30)
  • Αζερμπαιτζάν – Καζακστάν:  (2,05)

Συνολική απόδοση4,71



Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012