Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Προκριματικά euro 2012: Σήμερα έχει euro-ταμείο…

Έχει βουίξει η Ευρώπη με τα σημερινά στανταράκια προγνωστικα. Συμφωνουμε κι εμείς οπότε έχουμε μια δυάδα στοιχημα φωτιά. Με την Αρμενία να κερδίσει το ΠΓΔΜ και την Φιλανδία να χαρίζει τη νίκη στοιχηματος στους Σουηδούς. Όλα τα λεφτά λοιπόν πάνω τους και από αύριο κοιτάμε για μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Σήμερα ποντάρουμε στις έδρες…

Σήμερα Παρασκευή και μας γυάλισαντρεις άσσοι. Καλές αποδόσεις και μεγάλες πιθανότητες. Θα τους δώσουμε και τους 3 κι εσείς απλά βάλτε την έμπνευση και διαλέξτε τους στάνταρ για σας. Γιατί για τον Μπετόπουλο και οι τρεις παίζουν γερά. Μην ξεχάσω. Σας δίνουμε και bonus δώρο ένα Χ που το αγαπήσαμε

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει 3 άσσους:

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

2η Αγωνιστική: Και Σάββατο, Και Κυριακή…ΤΑΜΕΙΟ

Καλώς την 2η αγωνιστική της superleague. Μας έλειψε. Βέβαια αν εξαιρέσεις το ντέρμπι Άρης-Πάο, από τα υπόλοιπα ματς το μόνο ενδιαφέρον που μπορείς να περιμένεις είναι καμιά έκπληξη. Μία 3άδα για το Σάββατο και μία 2άδα για την Κυριακή θα δώσουμε σήμερα. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

ΣΑΒΒΑΤΟ

Προκριματικά Euro 2012: 2 δυάδες φωτιά…στα μπατζάκια μας!

προγνωστικα στοιχηματος για τα προκριματικά του Euro 2012.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Σκωτία – Λιθουανία1/1 (2,50)
  • Λετονία – Ελλάδα1Χ (1,94)

Συνολική απόδοση4,85

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ελβετία –ΒουλγαρίαΧ ημιχ. (2,30)
  • Αζερμπαιτζάν – Καζακστάν:  (2,05)

Συνολική απόδοση4,71



Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012