Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions league: (K)inter έκπληξη!

Έκπληκτος είδα το 2,10 της Ίντερ, οπότε και αμέσως σκέφτηκα προγνωστικά στοίχημα ποιο θα είναι το βασικό μου ποντάρισμα. Βρήκα και 2 παιχνίδια ακόμα να τα παίξουμε σύστημα 2/3. Champions league είναι αυτό. Κάποιο θα μας την χαλάσει. Να είμαστε καλυμμένοι λοιπόν. Ή ταμείο ή τα λεφτά μας πίσω:

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει σύστημα 2/3:

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

Κυριακή: Αργία για τους πολλούς…

Ο 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

 προτείνει:

  • Χέρενφεν – Γκρόνινγκεν1 (2,10)
  • Ρόμα – Κάλιαρι1/1 (2,30)

Συνολική απόδοση4,83

 

Προκριματικά Euro 2012: Συνεχίζουμε το σερί με Ουγγαρία…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
  • Ισραήλ – ΕλλάδαΧ ημίχρονο (2,00)
  • Β. Ιρλανδία-Σερβία: 2 (2,15)
Συνολική απόδοση4,3
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
  • Ουγγαρία –Σουηδία: 1Χ (1,95)
  • Μάλτα – Κροατίαunder 3,5 (1,50)
Συνολική απόδοση2,92


Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012