Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Ισπανία – Πορτογαλλία σημειώσατε…Ταμείο!

Βιγιαρεάλ – Πόρτο: Προτείνω στοιχηματακι στη Βιγιαρεάλ μόνο και μόνο λόγο απόδοσης. Θα το παλέψει γιατί δεν ξέρεις ποτέ. Έστω και με ένα γκολ να κερδίσει θα σημαίνει ότι το πάλεψε. Θα πάνε για 4 γκολ οι Ισπανοί αλλά εμάς 1 μας φτάνει. Άσσος με σούπερ απόδοση στο 2,55 για το σημερινό μας στοίχημα.

Μπράγκα – Μπενφίκα: Ξέρετε τι μου θυμίζει αυτός ο αγώνας ε; ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός. Δεν ξέρω προγνωστικα ποιος θα κερδίσει και ούτε με νοιάζει. Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το στοίχημα θα έρθει under 2,5. Απόδοση πολύ καλή στο 1,78.

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Champions League: Over τα ματς…over και το ταμείο

Ρεάλ – Τόττεναμ: Πείσμωσε ο Μουρίνιο μετά τα προγνωστικά στραπάτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και θα ξεσπάσει στη Ευρώπη. Και  περιμένουμε και κανένα γκολ από τους άγγλους. Θεωρώ άριστη επιλογή το 1,75 στο over 2,5

Ιντερ – Σάλκε: Κι εδώ δεν θα έχουμε λίγα γκολ. Όλοι περιμένουνε λίγα αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο, δηλ.  over 2,5. Γκολ θα μπούνε. Το` χουμε, τι λετε; Με απόδοση 1,95.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Superleague (play-off): Σσσσσσ…μιλάει η έδρα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ε τέλειωσε το παραμύθι. Το πήραμε το προγνωστικο μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός στους ομίλους. Με 2 στα 2 και φύγαμε. Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ. Βασικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι θα είναι εύκολο έργο για το τριφύλλι αλλά θα το πάρει το ματς ο περσινός πρωταθλητής. Απόδοση συμπαθητική 1,65.
 

Προκριματικά Champions League: Καλό μήνα….με ΤΑΜΕΙΟ!

Παναθηναϊκός – Οντένσε: Περίεργο παιχνίδι. Βασικά απρόβλεπτο. Από την μία λεω ότι σιγά τους Δανούς, τρία θα φάνε στοιχημα, από την άλλη το φοβάμαι μήπως χαλαρώσουν οι πράσινοι κι έχουμε καμιά έκπληξη. Σε αυτό όμως που έχει μείνει το μυαλό μου κολλημένο  είναι το Χ ημίχρονο προγνωστικα. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε για το σημερινό ματς.

Προγνωστικα στοιχηματος Μουντομπασκετ

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Μουντομπάσκετ 2010: Είναι μοιραίο, ‘Σερβία-Ελλάδα’

Ε δεν γίνεται βρε αδερφέ να χάνουμε μια ζωή προγνωστικά στοίχημα από την Ισπανία . Τώρα είναι η ευκαιρία. Πως και πως περιμένουν αυτό το ματς οι διεθνείς μας. Σαν τρελοί. Μετράμε δύο ήττες συνεχόμενες στο τουρνουά. Στις δύο, τρίτη δεν χωρεί. Και πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Ισπανία. Που αν δεν την κερδίσουμε φέτος, που δεν είναι και στα καλύτερα της, πότε θα την κερδίσουμε; Τους πείσμωσες Μπλατ και θα το μετανιώσεις.



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA