Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

7η αγωνιστική: Καβάλα θα πάμε ΤΑΜΕΙΟ…

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Βλέποντας και τα τρία ματς του Σαββάτου το ένα κάτω από το άλλο μου ήρθε η έμπνευση να παίξουμε στοιχημα 3άδα Χ…ΑλλάΠΡΟΣΟΧΗ. Κάποιο θα στραβώσει. Δεν γίνεται. Οπότε παίζουμε σύστημα 2/3 και αν ο θεός είναι μαζί μας μπορεί να πάμε και γερό ταμείο, αλλιώς μας αρκεί και ένα Σαββατιάτικο χαρτζιλίκι με τα 2 Χ-ηνάρια.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

15η Αγωνιστική (Κυριακή): Καλά (Χ)ριστούγεννα…

Δεν έχω κάποιο στανταράκι προγνωστικο για σήμερα Κυριακή. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα οι Ευρωπαίοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ). Μην παρασυρθείτε από τις επιτυχίες τους. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι` αυτό το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σας είναι να σας προτείνω 3 Χ για να πιάσουμε τα 2. Α, ξέχασα…και καλά Χριστούγεννα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει σύστημα 2/3:

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Χ (2.85)

Άρης – Skoda ΞάνθηΧ (3.40)

Champions league: (K)inter έκπληξη!

Έκπληκτος είδα το 2,10 της Ίντερ, οπότε και αμέσως σκέφτηκα προγνωστικά στοίχημα ποιο θα είναι το βασικό μου ποντάρισμα. Βρήκα και 2 παιχνίδια ακόμα να τα παίξουμε σύστημα 2/3. Champions league είναι αυτό. Κάποιο θα μας την χαλάσει. Να είμαστε καλυμμένοι λοιπόν. Ή ταμείο ή τα λεφτά μας πίσω:

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει σύστημα 2/3:

Superleague: ΠανΤαμειακός Αγρινίου…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: 1 (2,00)

Μουντομπάσκετ 2010: Είναι μοιραίο, ‘Σερβία-Ελλάδα’

Ε δεν γίνεται βρε αδερφέ να χάνουμε μια ζωή προγνωστικά στοίχημα από την Ισπανία . Τώρα είναι η ευκαιρία. Πως και πως περιμένουν αυτό το ματς οι διεθνείς μας. Σαν τρελοί. Μετράμε δύο ήττες συνεχόμενες στο τουρνουά. Στις δύο, τρίτη δεν χωρεί. Και πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι η Ισπανία. Που αν δεν την κερδίσουμε φέτος, που δεν είναι και στα καλύτερα της, πότε θα την κερδίσουμε; Τους πείσμωσες Μπλατ και θα το μετανιώσεις. Και ξέρετε κάτι; Γιατί το ένστικτο μου λέει  ότι στην επόμενη φάση θα έχουμε ΣΕΡΒΙΑ-ΕΛΛΑΔΑ;  Είναι μοιραίο να γίνει αυτή η συνάντηση και περιμένουμε όλοι πως και πως γι` αυτό. Αυτά τα ματς είναι η ομορφιά της πορτοκαλί μπάλας. Και η Εθνική Ελλάδος δεν θα μας το στερήσει αυτό. Ίσα- ίσα θα μας χαρίσει και 3.20!!! απόδοση. Ή για πιο σίγουρα υπάρχει και το Χάντικαπ +6,5 την Ελλάδα στο 1.90  προγνωστικά στοίχημα

Ισπανία – Ελλάδα:  2

ή Χάντικαπ +6,5 Ελλάδα



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA