Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

10η αγωνιστική: Ταμείο με Πάνθηρες…και ΔΩΡΟ 1 άσσος!

Πανιώνιος-Ατρόμητος: Έτσι απλά προγνωστικά. Έτσι οι πάνθηρες θα το πάρουν το ματς. Δεν υπάρχει περίπτωση. Υπό το βλεμα και του νέου προπονητή. Και αυτό που γουστάρω πιο πολύ απόλα είναι το 1,95. Την ευχαριστούμε…Κορόιδο

Κέρκυρα-Ξάνθη: Σαν πολύ αέρα δεν έχει πάρει η Ξάνθη τελευταία; Να της τον κόψει η Κέρκυρα παρακαλώ. Διπλό με τίτοτα. Χ θα μπορούσε. Και under σίγουρα. Και 1,50 απόδοση.

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

6η αγωνιστική: Άσσος και πάλι άσσος…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Πανιώνιος – Εργοτέλης: Τέτοιοι άσσοι στο 1.75 δεν χαρίζονται για τίποτα στοιχηματα. Δεν μπορώ να βλέπω άλλο τον Πανιώνιο να φιγουράρει στην 14 θέση! Ήρθε η ώρα για αντεπίθεση. Το διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει προγνωστικα καλό. Και καλό στις τσέπες μας. 1 στο στοιχημα 1,75 από την στοιχηματική εταιρεία Bwin.

Ποδόσφαιρο Αγγλία: Ταμείο…σε Αγγλικές λίρες!

  • Γουλβς – Τότεναμ: 2 (2,30)
  • Μπάρνσλει – Λέστερ: 1Χ (1,83)

Συνολική απόδοση: 4,23

Σάββατο: Οοοο Μπέρι μπέρι, οοο Μπέρι μπέρι…

Όπως παλιά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του αμερικανού σταρ έτσι και εμείς σήμερα θα φωνάξουμε για την Μπέρι. Και σε συνδυασμό με την Μπάροου και Τάγμουορθ που καίγονται για νίκες βγάζουμε μια τριάδα με 9,68 απόδοση παρακαλώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παίξει σύστημα 2/3 για μικρότερο ρίσκο

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League: Αυτοί πάνε τελικό και εμείς…Ταμείο!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Πόσα προγνωστικα θα φαει η βασίλισσα σήμερα; Όσα και να βάλει η Μπάρτσα δεν μας νοιάζει. Η νίκη μας ενδιαφέρει στο στοιχημα. Γιατί εμείς θα ποντάρουμε στον άσσο με την Μπαρτσελόνα πουθέλει να πάψει να αμφισβητούνε την ανώτερα της και την  Ρεάλ με ψυχολογία looser να χαροπαλεύει. Ωραία απόδοση το 1,65. Viva barca.

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

Παναθηναϊκός – Ξάνθη: Απλά τα πράγματα. Το ματσάκι είναι under. Ποιος θα βάλει γκολ τώρα που λείπει ο ‘οεοεοεοε Τζιμπριλ Σισεεε’; Τα μισά γκολ πέρυσι του ΠΑΟ αυτός δεν τα έβαλε; Και θα βάλουν 3 γκολ, όλοι τους, σε μία μέρα; ή μήπως θα το βάλει ο Πετρόπουλος; Αυτός έχει τσακωθεί με το τέρμα. Μήπως ο Λέτο; Αυτός θα βγει μόνος του σε κενή εστία και θα ντριπλάρει και το τέρμα. Και μην ξεχνιόμαστε. Χωρίς τους οπαδούς τους οι πράσινοι να τους βοηθάνε, αν το γκολ δεν μπει από την αρχή.  Ελπίζω να μην βάλει κανένα γκολ η Ξάνθη στην αρχή και ξυπνήσει τους πράσινους αλλά και πάλι δεν αγχώνομαι. 1,78 απόδοση και ποιος μας πιάνει!

Ηρακλής – Ολυμπιακός Πάμε και τώρα στον αιώνιο. Διάβασα ότι οι παίχτες πάνε πάνω στην Θεσσαλονίκη κ@υοι… αυτό τα λεει όλα. Κι όσο έχει και Μήτρογλου μπροστά δεν φοβάμαι τίποτα. Κάνει 6 φάσεις κάθε αγώνα. 1 δεν θα μπει; Αν ο Ολυμπιακός δεν είχε πέρυσι τα μαύρα του τα χάλια, πρώτος σκόρερ θα έβγαινε ο ‘γερμανός’. Οι του Ηρακλή τι να κάνουνε; Διαλυμένη διοίκηση. Θα πάνε και οι φίλαθλοι να βρίσουν…αυτά είναι. Στανταράκι διπλό στο 1.50 ότι πρέπει.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει:

Παναθηναϊκός – Σκόντα Ξάνθη: Under 2,5

Ηρακλής – Ολυμπιακός : 2

Συνολική Απόδοση: 2,67