Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

28η αγωνιστική: Κυριακή κοντή…τσέπη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οπότε οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γι` αυτό μπετοπουλαίοι μην ποντάρετε πολλά στοιχηματα. Κάνουμε συντήρηση για να έχουμε αργότερα στα σίγουρα. Γι` αυτό και προτείνουμε χαμηλές αποδόσεις για σίγουρα αλλά μικρά κέρδη

ΠΑΟΚ – Λάρισα: Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Δεν μπορώ να ρισκάρω προγνωστικα τώρα τον άσσο του ΠΑΟΚ με τόσο χαμηλή απόδοση και ας έχει θεωρητικά πέσει η Λάρισα. Μπορώ όμως να ρισκάρω το under 2,5 goal με απόδοση 1,65.

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη.

Δευτέρα: Καλή βδομάδα με άσσους…Μερσί(ν) Μποκού!

Καλησπέρα σας. Μας πάει πολύ τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς δεν έχουμε φάει ακόμα ντομάτες σαν τους πολιτικούς στοίχημα. Σήμερα θα σας δώσω μία δυάδα με άσους που πρέπει να περάσουν θέλουν δεν θέλουν.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Μέρσιν Ίντμαν Γιούρντου – Γκεντσλερμπίρλιγκι: 1 (1,95)
  • Ναντ – Λανς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση4,29

 

25η Αγωνιστική: Καλοί Ταραμ-Άσσοι…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Σκόντα Ξάνθη – Κέρκυρα: Τάραξε λίγο τους Ξανθιώτες ο πρόεδρος τους και αναμένουμε καλή εμφάνιση από τους ακρίτες. Το αποτέλεσμα θα μπορούσε να πάει άνετα άσσος αλλά ακόμα πιο άνετα under 2,5. Θα προτιμήσουμε όμως 1 λόγω μεγαλύτερης απόδοσης

Ολυμπιακός Βόλου – Πανσερραικός: Μισή ομάδα ο Πανσερραικός, μάτια σκαουτερς για τους παίχτες του Βόλου και κίνητρο ευρώπης για τους ερυθρολέυκους τι άλλο θα μπορούσε να αποτελέσει; Έναν ωραιότατο άσσο και μάλιστα 1/1 για μεγαλύτερη απόδοση στο 2,20

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός2 (2,35)