Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ε τέλειωσε το παραμύθι. Το πήραμε το προγνωστικο μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός στους ομίλους. Με 2 στα 2 και φύγαμε. Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ. Βασικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι θα είναι εύκολο έργο για το τριφύλλι αλλά θα το πάρει το ματς ο περσινός πρωταθλητής. Απόδοση συμπαθητική 1,65.
Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οπότε οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γι` αυτό μπετοπουλαίοι μην ποντάρετε πολλά στοιχηματα. Κάνουμε συντήρηση για να έχουμε αργότερα στα σίγουρα. Γι` αυτό και προτείνουμε χαμηλές αποδόσεις για σίγουρα αλλά μικρά κέρδη
ΠΑΟΚ – Λάρισα: Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Δεν μπορώ να ρισκάρω προγνωστικα τώρα τον άσσο του ΠΑΟΚ με τόσο χαμηλή απόδοση και ας έχει θεωρητικά πέσει η Λάρισα. Μπορώ όμως να ρισκάρω το under 2,5 goal με απόδοση 1,65.