Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

18η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός OVER και όλοι τους UNDER…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-Πανσεραικός: Δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολία ο Ολυμπιακός στον σαββατιάτικο αγώνα. Δεν νομίζω να γίνει καμιά έκπληξη στοιχηματος. Συνήθως μάλιστα με τις Σέρρες έχουμε μεγάλα σκορ. Οπότε σίγουρα προτείνω το over 2,5.

Ατρόμητος-Κέρκυρα: Δεν δείχνει και τόσο εύκολο όσο η απόδοση στο 1,72 για τη νίκη του Ατρόμητου. Πιστεύω δεν αξίζει το ρίσκο γιατί τους Φαίακες τους φοβάμαι λίγο.Εγώ  προτιμώ το Under 2,5 για να είμαστε καλυμμένοι για όλα τα αποτελέσματα.

Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

24η αγωνιστική:”Ντόπιο” ταμείο…

ΚΥΡΙΑΚΗ

Λάρισα – Άρης: Μπορεί η Ευρώπη να τέλειωσε για τον Άρη αλλά προγνωστικά δεν σημαίνει ότι ξαφνικά ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα. Πιστεύω θα είναι σούζα το αλογάκι. Ένα προγνωστικά στοίχημα 1Χ μου αρέσει πολύ. Θα κινηθούμε σε χαμηλές αποδόσεις γιατί θα είναι η εβδομάδα των εκπλήξεων.

ΠΑΟΚ-Καβάλα: Αυτά τα ντέρμπι έχουν δύο οδούς. Αυτόν του under και αυτόν του Χ. Εμένα μου αρέσει το Χ2, το under αλλά και το Χ ημίχρονο ή τελικο. Εσύ αποφασίζεις. Εγώ κατέληξα. Under 2,5

Κυριακή: Αργία για τους πολλούς…

Ο 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

 προτείνει:

  • Χέρενφεν – Γκρόνινγκεν1 (2,10)
  • Ρόμα – Κάλιαρι1/1 (2,30)

Συνολική απόδοση4,83

 

Ο 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ προτείνει:

Σανταντέρ –Λεβάντε(2,15)

  • Μπούρσασπορ – Καισέρισπορ:  (1,85)

Συνολική απόδοση3,98