Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

19η Αγωνιστική: Συνεχίζουμε…να μην ξέρουμε τι σημαίνει προγνωστικα στοιχηματος!

Καβάλα – Ηρακλής: Ότι είναι ντέρμπι, το ξέρουμε. Το θέμα είναι να μαντέψουμε το αποτέλεσμα. Εγώ το μάντεψα. Ένας άσσος είναι ότι πρέπει. Πρώτον η Καβάλα παίζει μπαλάρα και έρχεται και αδικημένη από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ηρακλής κάτι μου λέει ότι έχει το νου του στην πώληση του Βέλλιου! Οπότε τολμήστε το 1,88 στον Άσσο!

Champions League: Και να 2-0 να χάσει, επιτυχία θα είναι…

Μπαρτσελόνα-Παναθηναϊκός: Θα το κάνει και πάλι το θαύμα του ο Παναθηναικός. Και μην πάει το μυαλό σας στο διπλό. Με την Μπαρτσελόνα παίζει στοιχημα! Και να 2-0 να χάσει επιτυχία θα είναι. Απλά δε νομίζω να έχουμε συντριβή όπως πολλοί αναμένουν. Λίγο η τακτική των πρασίνων, λίγο αυτό  το κοκαλάκι που έχει στην Ευρώπη ο ΄panathinaikos ‘ και λίγο με σβηστές μηχανές να παίξει σήμερα η barca, δεν θα έχουμε και  πολλά γκολ σήμερα. Και είπαμε προγνωστικα δεν ξέρεις ποτέ. ΠΑΟ είναι αυτός.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Κυριακή: ΦΟΥΛ-αμ για ταμείο…

Ο Μπετόπουλος ξεχώρισε δύο άσσους για σήμερα και εκεί θα πέσουν όλα τα στοιχηματα. Μιλάμε για τον αγώνα του Άρη που δεν γίνεται να μην κερδίσει σήμερα αλλά και τον άσσο της Φούλαμ με απόδοση δώρο. Μας αρέσουν επίσης και δύο under μόνο και μόνο λόγω απόδοσης

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Γουίγκαν – Τότεναμ: 2 (1,90)
  • Μπέρμιγχαμ – Μπάρνσλει: 1 (1,75)

Συνολική απόδοση3,32

 

Ο προγνωστικα για στοιχημα προτείνει under:

  • Μάιντζ – Ντόρτμουντ: under 2,5 (1,91)
  • Μανίσασπορ – Ι. Μπουγιουκσεχίρ: under 2,5 (1,70)
  • Ζούλτε Βάρεγκεμ – Κορτράικ: under 2,5 (1,80)

Συνολική απόδοση5,84

 

 

Ο προγνωστικα στοιχηματα προτείνει δυάδα:

  • Μπολόνια – Ίντερ: 2 (1,90)
  • Μάντσεστερ Σίτι – Έβερτον: over 2,5 (1,65)

Συνολική απόδοση3,13

 

 

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Μάδεργουελ – Αμπερντίν: 1 (2,10)
Share this: