Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Προκριματικά Europa League: Ταμείο μέσω Αγγλίας…

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:
  • Φούλαμ – Ντνίπρο: (1,65)
  • Χαρτς – Τότεναμ: 2 (1,70)
Συνολική απόδοση2,8

12η Αγωνιστική: Όποιος δεν θέλει τα πολλά προγνωστικα, κερδίζει τα λίγα…

Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα: Ο Α. Μπέος εκτός από το πριμ που θα δώσει στους παίχτες του προγνωστικα για την νίκη, θα δώσει και σε μας λεφτά. Άρα το 1Χ σε αυτόν τον αγώνα είναι η καλύτερη επιλογή. Με μικρή απόδοση βέβαια στο 1,30 αλλά σε τέτοια ματς δεν υπάρχει το διπλό πουθενά στον χάρτη.

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι μυρίζει διπλό στοιχημα. Αλλά μυρίζει και Over. Και για να μην την πατήσουμε με στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, θα προτιμήσουμε τοover 1,5. Ένα γκολ του Σισέ και το άλλο, όποιος καλός ας προσφερθεί. Να μας χαρίσει το 1,38 απόδοση.

Sportingbet.gr: Ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Μπείτε σήμερα στη Sportingbet στοίχημα και παίξτε οποιοδήποτε αγώνα εγχώριου πρωταθλήματος ή διεθνής διοργάνωσης, με ασφάλεια, αξιοπιστία και πλέον, με ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Σούπερ Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Καμπιονάτο και πληθώρα ακόμα αγώνων από διάφορα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, παίζουν τώρα στη No1 εταιρεία στοιχημάτων στο διαδίκτυο, με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο. Μπείτε σήμερα στη Sportingbet και παίξτε όποιον αγώνα επιθυμείτε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Champions League (2η αγωνιστική): Παιχνίδια value for money…

Επιστροφή στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση με φτωχές όμως προβλέψεις από τον προγνωστικά στοίχημα. Οι αποδόσεις των στάνταρ είναι πολύ χαμηλές και το καλύτερο που μπορέσαμε να κάνουμε για σας είναι να σας προτείνουμε 2  under που είναι καλά value for money. Μιλάμε για τα παιχνίδια ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ιντερ και Τραμπζονσπόρ – Λιλ.

O προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Σήμερα ποντάρουμε στις έδρες…

Σήμερα Παρασκευή και μας γυάλισαντρεις άσσοι. Καλές αποδόσεις και μεγάλες πιθανότητες. Θα τους δώσουμε και τους 3 κι εσείς απλά βάλτε την έμπνευση και διαλέξτε τους στάνταρ για σας. Γιατί για τον Μπετόπουλο και οι τρεις παίζουν γερά. Μην ξεχάσω. Σας δίνουμε και bonus δώρο ένα Χ που το αγαπήσαμε

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει 3 άσσους:

  • Πάντερμπορν – Ινγκολσταντ: 1 (1,95)
  • Γκοου Αχεντ Ιγκλς- Μάαστριχτ: 1 (1,90)
  • Φορτ. Σιταρντ – Ος: 1 (2,25)

 

ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Ελτσε – Αλμέρια: Χ (3,20)