Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

9η Αγωνιστική(Δευτέρα): Κιτρινόμαυρα ΚΕΡΔΗ…

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.

Προκριματικά Euro 2012: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Δεν πιστεύω να νομίζει κανένας σας ότι επειδή έπαιξε η Ελλάδα τραγικό ποδόσφαιρο την Παρασκευή με την αδύναμη Γεωργία, τότε θα χάσει με κατεβασμένα τα ‘πόδια’ από την Κροατία; Τώρα είναι που η Ελλάδα θα δείξει τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει πάθος, τι σημαίνει εγωισμός. Τώρα που την θεωρούν τελειωμένη. Εξάλλου στα διπλά έχει καλή παράδοση η Εθνική μας. Στα δύσκολα τα βγάζουμε πέρα. Και το σημερινό ματς θα είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια των προκριματικών. Γι αυτό δεν θα γυρίσουμε πίσω χωρίς ούτε ένα βαθμό. Δεν χάνουμε με τίποτα.

10η αγωνιστική (Δευτέρα): Ο Underοβγάλτης επιστρέφει…

Έτσι απλά όλα Under…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Αστέρας Τρίπολης-Καβάλα: under 2,5(1,50)
  • Πανσεραικός-Ολυμπιακός Βόλου: under 2,5 (1,50)
  • Ηρακλής-Άρης: under 2,5 (1,50)

Συνολική απόδοση: 3,375

Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα.

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Κυριακή: Ντόμινο πάει το ταμείο…

Σερί ταμείο έχουμε πάει αυτές τις μέρες, σαν ένα ντόμινο στοίχημα. Και ελπίζουμε να μην χαλάσει σήμερα η σειρά. Αν και δε νομίζουμε γιατί θα μας δικαιώσουν η Γιούβε Στάμπια και Χάμιλτον. Δύο άσοι σε καλές αποδόσεις που μας δίνουν σύνολο προγνωστικά στοίχημα 4,41 απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Γιούβε Στάμπια – Άσκολι: 1 (2,10)
  • Χάμιλτον – Λίβινγκστον: 1 (2,10)

Συνολική απόδοση4,41