Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League (Πέμπτη): Με άσσους στους 32…

Γιατί απλά προγνωστικα πρέπει να κερδίσουνε!

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Λιλ-Γάνδη: 1 (1,32)
  • Άντερλεχτ-Χάιντουκ(1,32)
  • Χετάφε-Γιούνγκ Μπόις: 1 (1,55)

Συνολική απόδοση: 2.70

Τιπελιγκάεν (Νορβηγία): Τι ώρα είναι; Η ώρα της Ρόζενμποργκ…

Το ξέσπασμα της Ρόζενμποργκ θα γίνει σήμερα. Το 1,60 στον άσσο είναι λίγο. Αφού από το ημίχρονο θα έχει καθαρίσει είναι δωράκι η απόδοση ημίχρονο/τελικό!

Ο προγνωστικά για το στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Ρόζενμποργκ – Οντ Γκρένλαντ1/1 (2,40)

Προκριματικά Champions League: Ταμείο με διπλές ευκαιρίες…

Ρουμπίν Καζάν – Λυών: Είναι σίγουρο στοίχημα πως θα το παλέψει η Ρουμπίν Καζάν. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αλλά για την πρόκριση δεν το ξέρουμε. Αν προσθέσουμε προγνωστικά και την ισοπαλία προκύπτει ένα σίγουρο σημείο με χαμηλή απόδοση βέβαια όπως είναι το 1Χ.

 

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

Superleague (play-off): Σσσσσσ…μιλάει η έδρα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ε τέλειωσε το παραμύθι. Το πήραμε το προγνωστικο μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός στους ομίλους. Με 2 στα 2 και φύγαμε. Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ. Βασικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι θα είναι εύκολο έργο για το τριφύλλι αλλά θα το πάρει το ματς ο περσινός πρωταθλητής. Απόδοση συμπαθητική 1,65.
 

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Ελλάδα – Ρωσία: 2



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA