Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Superleague: Ας μιλήσει η έδρα…

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το χω πει από την αρχή της σειράς των play off. Η ΑΕΚ θα οδεύει για Champions League. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει προγνωστικα  να καταπιεί τον ΠΑΟΚ σήμερα. Και ξέρετε κάτι; Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Και χαίρομαι πολύ με την απόδοση δώρο στο 2,10 για τη νίκη στοιχημα της ΑΕΚ.

Σάββατο: Ψιτ, λεβέντες…Αυτό είναι πρωτοφανές ταμείο

Χθες πήγαμε ταμείο και σήμερα θα πάμε να πιούμε καφεδάκι…Πριν φύγω σας δίνω δύο μεσημεριανά και αργότερα αναμένουμε τα βραδινά…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει διπλά:

  • Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (1,90)
  • Γουίκομ – Σέφιλντ Γουένστντει: 2 (2,10)

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Πάντερμπορν – Αουε: under (1,75)
  • Γεόβιλ – Χάντερσφιλντ: 2 (1,65)

Προκριματικά euro 2012: Σήμερα έχει euro-ταμείο…

Έχει βουίξει η Ευρώπη με τα σημερινά στανταράκια προγνωστικα. Συμφωνουμε κι εμείς οπότε έχουμε μια δυάδα στοιχημα φωτιά. Με την Αρμενία να κερδίσει το ΠΓΔΜ και την Φιλανδία να χαρίζει τη νίκη στοιχηματος στους Σουηδούς. Όλα τα λεφτά λοιπόν πάνω τους και από αύριο κοιτάμε για μεγαλύτερες αποδόσεις.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Δευτέρα: Καλή βδομάδα με άσσους…Μερσί(ν) Μποκού!

Καλησπέρα σας. Μας πάει πολύ τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς δεν έχουμε φάει ακόμα ντομάτες σαν τους πολιτικούς στοίχημα. Σήμερα θα σας δώσω μία δυάδα με άσους που πρέπει να περάσουν θέλουν δεν θέλουν.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Μέρσιν Ίντμαν Γιούρντου – Γκεντσλερμπίρλιγκι: 1 (1,95)
  • Ναντ – Λανς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση4,29

 

15η Αγωνιστική (Κυριακή): Καλά (Χ)ριστούγεννα…

Δεν έχω κάποιο στανταράκι προγνωστικο για σήμερα Κυριακή. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα οι Ευρωπαίοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ). Μην παρασυρθείτε από τις επιτυχίες τους. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι` αυτό το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σας είναι να σας προτείνω 3 Χ για να πιάσουμε τα 2. Α, ξέχασα…και καλά Χριστούγεννα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει σύστημα 2/3:

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Χ (2.85)

Άρης – Skoda ΞάνθηΧ (3.40)

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA