Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Μικρές αποδόσεις για σίγουρα ΚΕΡΔΗ… + 1 άσσος ΔΩΡΟ!

Λεβερκούζεν-Άρης: Δυστυχώς για τον Άρη δεν νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι καλό μέσα στην Γερμανία. Ανώτεροι οι Γερμανοί, θα την πάρουν την νίκη. Το 1,35 στον άσσο είναι λίγο αλλά βοηθάει στο τελικό ταμείο.

Γιουβέντους-Σάλτσμπουργκ:Δεν μπορεί μία μεγάλη κυρία με τέτοια ιστορία να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με την Σάλτσμπουργκ. Ειδικά σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας. Το 1,25 είναι λίγο αλλά στανταρντ.

 

 

Κυριακή: Αργία για τους πολλούς…

Ο 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

 προτείνει:

  • Χέρενφεν – Γκρόνινγκεν1 (2,10)
  • Ρόμα – Κάλιαρι1/1 (2,30)

Συνολική απόδοση4,83

 

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

Europa League: Η σίγουρη Μπενφίκα και το σίγουρο ταμείο…

Μπενφίκα – Μπράγκα: Σα να λέμε Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Σα να λέμε δηλαδή σίγουρο άσσο. Το ένα λοιπόν εισιτήριο για τον τελικό προγνωστικα το έχει πάρει από τώρα οι Μπενφίκα. Τώρα μένει να δούμε τον αντίπαλό της.

Πόρτο – Βιγιαρεάλ: Ομαδάρες και οι δύο. Έχω μια αδυναμία στους Ισπανούς βέβαια. Τα υποβρύχια τα αγαπημένα μου. Δεν μπορώ να προβλέψω προγνωστικα στοιχηματος ποια θα επικρατήσει σήμερα. Αλλά έχει όλα τα εφόδια για να πάει over 2,5.  Στοιχηματίζουμε λοιπόν στο over με 1.80 απόδοση.

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει:

Προκριματικά Euro 2012: 2 δυάδες φωτιά…στα μπατζάκια μας!

προγνωστικα στοιχηματος για τα προκριματικά του Euro 2012.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Σκωτία – Λιθουανία1/1 (2,50)
  • Λετονία – Ελλάδα1Χ (1,94)

Συνολική απόδοση4,85

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1



Βίντεο για το Mundobasket της FIBA