Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Προκριματικά Europa League: Άσσοι για φίλημα!

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Χαποέλ Τελ Αβίβ – Εκράνας(1,20)

·        Σάλκε – Ελσίνκι1 (1,20)

·        PSV Αιντχόφεν – Ρίντ1 (1,20)

·        Ντιναμό Κιέβου – Λίτεκς Λόβετς: 1(1,23)

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

Europa league: Ταμείο με έμπνευση…

Για τις 22.00 μικρές αποδόσεις αλλά σίγουρες…

 

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμένunder 3,5 (1,30)
  • Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτιover 1,5 (1,35)
  • Άγιαξ – Σπαρτάκ Μόσχας:  under 3,5 (1,31)

Συνολική απόδοση: 2.30

 

+ ΔΩΡΟ 2άδα για καλό βράδυ

Ευρωπαικά Πρωταθλήματα: Ποντάρουμε στην Ιντερ Τουρκου και Μποέμιαν

Μικρό κουπόνι σήμερα με τα περισσότερα ματς να τείνουν προς το Χ. Εμείς δύο στανταράκια διακρίναμε και αυτά είναι η νίκη της Ίντερ Τούρκου και της Μποέμιαν. Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αλλιώς περιμένουμε το σίγουρο ταμείο αύριο στο champions League με αγώνες λουκούμι.

ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Champions League: Η ζυγαριά προς τον άσσο…

ΤΡΙΤΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Μετά την προβλεπόμενη νίκη για μένα της Μάντσεστερ μέσα στο Λονδίνο σήμερα θα σφραγιστεί και η πρόκριση. Με εύκολη επικράτηση ή όχι η Μάντσεστερ δεν χάνει. Προτείνουμε τον άσσο με 2,25 τρομερή απόδοση

Ο έγκυρα προγνωστικά για στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: 1 (2,25)

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη. Αντίθετα με τους έλληνες που θα πάμε σήμερα με αλαζονεία και επιθετικά να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό, που με το ζόρι θα αγγίξει τις 10.000. Αλλά επειδή ο Τιμούρ δεν αστειεύεται θα έχουμε μία δύσκολη βραδιά  και όχι περίπατο. Θα μας τιμήσει ο Σάντος με το αγαπημένο του 1-0; Όπως και να έχει ένα under είναι ότι πρέπει στο 1,70 στην

Ελλάδα – Γεωργία: Under 2,5



Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012