Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

8η Αγωνιστική: Κάποιοι είπανε “ΟΧΙ”. Εμείς λέμε “ΝΑΙ” στο Ταμείο…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Άρης-Ατρόμητος: Θα μπει δυνατά στο παιχνίδι ο Άρης. Έχουν καιρό να κάνουν καλό παιχνίδι οι κιτρινόμαυροι και το Σάββατο αναμένεται στο Βικελίδης να βρέξει γκολ. Ο Κούπερ θέλει να το καθαρίσει από νωρίς το ματς. Αυτό λέγεται εξιλέωση. Αυτό σημαίνει άσσος. Παίχτε το ντε. Τι το σκέφτεστε. Σας χαλάει 1,55 δηλαδή;

Sportingbet.gr: Ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Μπείτε σήμερα στη Sportingbet στοίχημα και παίξτε οποιοδήποτε αγώνα εγχώριου πρωταθλήματος ή διεθνής διοργάνωσης, με ασφάλεια, αξιοπιστία και πλέον, με ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Τσάμπιονς Λιγκ, Γιουρόπα Λιγκ, Σούπερ Λιγκ, Πρέμιερ Λιγκ, Μπουντεσλίγκα, Καμπιονάτο και πληθώρα ακόμα αγώνων από διάφορα ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, παίζουν τώρα στη No1 εταιρεία στοιχημάτων στο διαδίκτυο, με ακόμα καλύτερες αποδόσεις.

Γι’ αυτό μη χάνετε χρόνο. Μπείτε σήμερα στη Sportingbet και παίξτε όποιον αγώνα επιθυμείτε με ακόμα καλύτερες αποδόσεις!

Η καλή μέρα από το μεσημέρι φαίνεται…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ντάντι Γιουνάιτεντ – ΡέιντζερςΧ ημίχ.(2,30)
  • Μάιντζ  – Χόφενχαιμ2 (2,65)

Συνολική απόδοση: 6,09

Superleague (play-offs): Έναρξη αγγαρείας με Under…

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου: Η ΑΕΚ όταν παίρνει φόρα, παίρνει φόρα κατηφόρα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα τα βρει σκούρα με τον Βόλο και ίσως της κόψει και βαθμούς. Ή προγνωστικα θα το πάρει το ματσάκι με την ψυχή στο στόμα ή θα κάνει την έκπληξη ο Βόλος. Ότι και να γίνει το ματς θα κυμανθεί σε στοιχημα χαμηλό σκορ, οπότε σημειώσατε under 2,5.

 

Προκριματικά Champions League: Ταμείο με διπλές ευκαιρίες…

Ρουμπίν Καζάν – Λυών: Είναι σίγουρο στοίχημα πως θα το παλέψει η Ρουμπίν Καζάν. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αλλά για την πρόκριση δεν το ξέρουμε. Αν προσθέσουμε προγνωστικά και την ισοπαλία προκύπτει ένα σίγουρο σημείο με χαμηλή απόδοση βέβαια όπως είναι το 1Χ.

 

Προκριματικά Euro 2012 – Ο Τιμουρ δεν αστειεύεται

Η διαφορά δυναμικότητας της αγαπημένης μας με τους γεωργιανούς είναι δεδομένη. Το θέμα είναι ότι σήμερα δεν αντιμετωπίζουμε την γεωργία αλλά τον Τιμούρ. Ο καραφλός τεχνικός σήμερα θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς. Και θα το μεταφέρει αυτό και στους συμπατριώτες του. Είναι γνωστό πλέον, ότι κάτι που ξέρει να κάνει καλά ο Κετσπάγια είναι να παίζει κλειστή άμυνα. Ξέρει πως να αποφύγει έναν διασυρμό και μάλιστα πως μπορεί καμιά φορά να φτάσει και στην έκπληξη. Αντίθετα με τους έλληνες που θα πάμε σήμερα με αλαζονεία και επιθετικά να ικανοποιήσουμε το φίλαθλο κοινό, που με το ζόρι θα αγγίξει τις 10.000. Αλλά επειδή ο Τιμούρ δεν αστειεύεται θα έχουμε μία δύσκολη βραδιά  και όχι περίπατο. Θα μας τιμήσει ο Σάντος με το αγαπημένο του 1-0; Όπως και να έχει ένα under είναι ότι πρέπει στο 1,70 στην

Ελλάδα – Γεωργία: Under 2,5



Βίντεο για την Ελλαδάρα μας στο UEFA EURO 2012