Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Προγνωστικα στοιχηματος λέμε ‘ΟΧΙ’ στον κουβά…

Παιχνίδια ποδοσφαίρου παντού κι εμείς σας δίνουμε προγνωστικα στοιχηματος για να πάτε ταμείο και να πείτε μια και καλή οχι στον κουβα! Εχει και παρέλαση! πρακάτω τα παιχνίδια για σήμερα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπάστια – Αρλ: 1 (1,80)
  • Φράιμπουργκ – Λεβερκούζεν: 2 (2,00)

 

Για ρίσκο ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει Χ με σύστημα 2/3:

3η Αγωνιστική (Σάββατο): Σήμερα θα ‘ΠΑΟ’ για νίκη στην Καβάλα…

Σήμερα Σάββατο δυστυχώς έχουμε μόνο 3 ματσάκια στοιχηματος για Ελλάδα. Ένα που δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα (Εργοτέλης-Ξάνθη), αλλά και δύο που τα αποτελέσματα τα ξέρουμε από τώρα!

27η Αγωνιστική: προγνωστικα στοιχηματος, φιέστα και ταμείο…

Λάρισα- Εργοτέλης: Τελευταίο χαρτί για την Λάρισα. Αλλά δεν μας λέει κάτι αυτό. Δεν θα τον ρισκάρω δηλαδή τον άσσο. Θα προτιμήσω το Χ2  με απόδοση  στο 2,10.

 

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Είναι πολλά μαζί. Είναι το πείσμα. Είναι ο κόσμος. Είναι η φιέστα. Είναι οι βρισιές Αδαμίδη. Και άλλα τόσα που οδηγούν στον άσσο και μάλιστα από ημίχρονο.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει:

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Προκριματικά Champions League: Καλό μήνα….με ΤΑΜΕΙΟ!

Παναθηναϊκός – Οντένσε: Περίεργο παιχνίδι. Βασικά απρόβλεπτο. Από την μία λεω ότι σιγά τους Δανούς, τρία θα φάνε στοιχημα, από την άλλη το φοβάμαι μήπως χαλαρώσουν οι πράσινοι κι έχουμε καμιά έκπληξη. Σε αυτό όμως που έχει μείνει το μυαλό μου κολλημένο  είναι το Χ ημίχρονο προγνωστικα. Είναι το καλύτερο που μπορούμε να δώσουμε για το σημερινό ματς.

Σάμροκ Ρόβερς – Κοπεγχάγη: Προμηνύεται μεγάλο σκορ. Στο μυαλό μου έρχεται ένα 0-3, 1-2. θα έχουμε πολλά γκολ αυτή την φορά. Πήγανε κουβά όλοι στον πρώτο γύρο με το over που παίζανε. Εγώ περίμενα το δεύτερο ματς.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

·        Παναθηναϊκός – ΟντένσεΧ ημίχρονο (2,15)

·        Σάμροκ Ρόβερς – Κοπεγχάγηover 2,5 (2,05)

Συνολική απόδοση4,41



Βίντεο για το UEFA Champions League