Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Μικρές αποδόσεις για σίγουρα ΚΕΡΔΗ… + 1 άσσος ΔΩΡΟ!

Λεβερκούζεν-Άρης: Δυστυχώς για τον Άρη δεν νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι καλό μέσα στην Γερμανία. Ανώτεροι οι Γερμανοί, θα την πάρουν την νίκη. Το 1,35 στον άσσο είναι λίγο αλλά βοηθάει στο τελικό ταμείο.

Γιουβέντους-Σάλτσμπουργκ:Δεν μπορεί μία μεγάλη κυρία με τέτοια ιστορία να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με την Σάλτσμπουργκ. Ειδικά σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας. Το 1,25 είναι λίγο αλλά στανταρντ.

 

 

Σήμερα Κυριακή, με over και με Χ…

3 στα 4 Χ χθες και πήγαμε ταμείο. Τα under περάσανε και χάσαμε μόνο τους άσσους με τις ψηλές αποδόσεις. Σήμερα δεν έχει under. Έχει όμως over που βγάζουν μάτι..και βάζουν λεφτά στην τσέπη. Θα προτείνουμε και 4 Χ σήμερα αλλά Προσοχή! Δύσκολο να κάτσουν πάλι τα Χ. Απλά επειδή μας το ζητήσατε και είναι και τα 4 ντέρμπι…Και ο θεός βοηθός

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει over:

Προκριματικά Euro 2012: Συνεχίζουμε το σερί με Ουγγαρία…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
  • Ισραήλ – ΕλλάδαΧ ημίχρονο (2,00)
  • Β. Ιρλανδία-Σερβία: 2 (2,15)
Συνολική απόδοση4,3
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
  • Ουγγαρία –Σουηδία: 1Χ (1,95)
  • Μάλτα – Κροατίαunder 3,5 (1,50)

Προκριματικά Europa League: Άσσοι για φίλημα!

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Χαποέλ Τελ Αβίβ – Εκράνας(1,20)

·        Σάλκε – Ελσίνκι1 (1,20)

·        PSV Αιντχόφεν – Ρίντ1 (1,20)

·        Ντιναμό Κιέβου – Λίτεκς Λόβετς: 1(1,23)

Κύπελλο Ισπανίας: Ο special one έχει τον τρόπο του….

Μπορεί να μου την σπάει, όπως φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους, ο τρόπος παιχνιδιού του Μουρίνιο ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις αλλά σημασία έχει ότι έχει τον τρόπο του να τα καταφέρνει. Γιατί μπορεί αναμφισβήτητα η Μπάρτσα να είναι η καλύτερη ομάδα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή αλλά αυτή που καίγεται για το συγκεκριμένο τίτλο είναι η Ρεάλ. Κι αυτό γιατί τα άλλα πιθανότατα είναι χαμένα. Το πρωτάθλημα οδεύει προς Καταλονία, όπως και το ευρωπαϊκό. Τα προγνωστικά του Μπετόπουλου λενε πως το ματς αυτό τείνει προς Χ2.

Προκριματικά Champions League: Ταμείο με διπλές ευκαιρίες…

Ρουμπίν Καζάν – Λυών: Είναι σίγουρο στοίχημα πως θα το παλέψει η Ρουμπίν Καζάν. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αλλά για την πρόκριση δεν το ξέρουμε. Αν προσθέσουμε προγνωστικά και την ισοπαλία προκύπτει ένα σίγουρο σημείο με χαμηλή απόδοση βέβαια όπως είναι το 1Χ.

 

Βικτόρια Πίλζεν – Κοπεγχάγη: Η Βικτόρια καθάρισε την πρόκριση στον πρώτο γύρο. Τώρα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω από το να έχει ένα εύκολο βράδυ. Χωρίς άγχος, πίεση και πάθος θα ακολουθήσει μια τυπική διαδικασία με χαμηλό σκορ.

Ουντινέζε – Άρσεναλ: Μπορεί στην Αγγλία οι κανονιέριδες να μην έχουν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά πιστεύω πως σήμερα θα την πάρουν την πρόκριση. Και αυτό θα γίνει με Χ2. Πολύ καλή απόδοση για να την αφήσουμε να περάσει έτσι. Με 1,40 απόδοση και όλα είναι καλά.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

· Ρουμπίν Καζάν – Λυών1Χ (1,35)

· Βικτόρια Πίλζεν – Κοπεγχάγηunder 2,5 (1,85)

· Ουντινέζε – ΆρσεναλΧ2 (1,62)

Συνολική απόδοση4,05



Βίντεο για το UEFA Champions League