Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Σάββατος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο πρπγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

19η Αγωνιστική: Συνεχίζουμε…να μην ξέρουμε τι σημαίνει προγνωστικα στοιχηματος!

Καβάλα – Ηρακλής: Ότι είναι ντέρμπι, το ξέρουμε. Το θέμα είναι να μαντέψουμε το αποτέλεσμα. Εγώ το μάντεψα. Ένας άσσος είναι ότι πρέπει. Πρώτον η Καβάλα παίζει μπαλάρα και έρχεται και αδικημένη από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ηρακλής κάτι μου λέει ότι έχει το νου του στην πώληση του Βέλλιου! Οπότε τολμήστε το 1,88 στον Άσσο!

11η Αγωνιστική: Σήμερα σπάνε τα ΣΕΡΙ…

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: Δυστυχώς το σερί του ΠΑΟΚ θα σταματήσει σήμερα. Έχει κάνει το λάθος και έρχεται για νίκη στο Καραϊσκάκη και αυτό έχει κάνει τους ερυθρόλευκους να δουν σαν τελικό αυτό το ματς και να μην μπουν με την αλαζονεία που θα έμπαιναν στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε άλλη περίπτωση. Όσο για τις 2 τελευταίες νίκες του ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη, μην τρελαθούμε. Ο Ολυμπιακός πέρυσι έχανε άνετα και από ομάδα Β` Εθνικής. Άρα επειδή δύσκολα θα ξαναβρούμε τον Ολυμπιακό στο 1,53 με ΠΑΟΚ το προτιμάμε ανεπιφύλακτα.

Europa League (Τετάρτη): δεν απεργεί…από το ταμείο!

Κλαμπ Μπριζ-Βιγιαρεάλ: Πλάκα θα κάνουνε οι Ισπανοί μέσα στο Βέλγιο στοιχημα. Και απορώ με το 1,85 απόδοση στο διπλό. Ταυτόχρονα όμως χαίρομαι γιατί θα βγάλουμε λεφτά. Viva espana!

Νάπολι-Στεάουα Βουκουρεστίου: Δεν θα το πάρει τόσο εύκολα το ματς η Νάπολι όσο δείχνει η απόδοση. Αλλά σημασία έχει ότι θα το πάρει. Και γι` αυτό θα προτιμήσουμε τον 1 έστω και στο 1,32.

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League: Over τα ματς…over και το ταμείο

Ρεάλ – Τόττεναμ: Πείσμωσε ο Μουρίνιο μετά τα προγνωστικά στραπάτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και θα ξεσπάσει στη Ευρώπη. Και  περιμένουμε και κανένα γκολ από τους άγγλους. Θεωρώ άριστη επιλογή το 1,75 στο over 2,5

Ιντερ – Σάλκε: Κι εδώ δεν θα έχουμε λίγα γκολ. Όλοι περιμένουνε λίγα αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο, δηλ.  over 2,5. Γκολ θα μπούνε. Το` χουμε, τι λετε; Με απόδοση 1,95.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Προκριματικά Champions League: Ταμείο με διπλές ευκαιρίες…

Ρουμπίν Καζάν – Λυών: Είναι σίγουρο στοίχημα πως θα το παλέψει η Ρουμπίν Καζάν. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αλλά για την πρόκριση δεν το ξέρουμε. Αν προσθέσουμε προγνωστικά και την ισοπαλία προκύπτει ένα σίγουρο σημείο με χαμηλή απόδοση βέβαια όπως είναι το 1Χ.

 

Βικτόρια Πίλζεν – Κοπεγχάγη: Η Βικτόρια καθάρισε την πρόκριση στον πρώτο γύρο. Τώρα δεν χρειάζεται να κάνει κάτι παραπάνω από το να έχει ένα εύκολο βράδυ. Χωρίς άγχος, πίεση και πάθος θα ακολουθήσει μια τυπική διαδικασία με χαμηλό σκορ.

Ουντινέζε – Άρσεναλ: Μπορεί στην Αγγλία οι κανονιέριδες να μην έχουν κάνει και το καλύτερο ξεκίνημα, αλλά πιστεύω πως σήμερα θα την πάρουν την πρόκριση. Και αυτό θα γίνει με Χ2. Πολύ καλή απόδοση για να την αφήσουμε να περάσει έτσι. Με 1,40 απόδοση και όλα είναι καλά.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

· Ρουμπίν Καζάν – Λυών1Χ (1,35)

· Βικτόρια Πίλζεν – Κοπεγχάγηunder 2,5 (1,85)

· Ουντινέζε – ΆρσεναλΧ2 (1,62)

Συνολική απόδοση4,05



Βίντεο για το UEFA Champions League