Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Η καλή μέρα από το μεσημέρι φαίνεται…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ντάντι Γιουνάιτεντ – Ρέιντζερς: Χ ημίχ.(2,30)
  • Μάιντζ  – Χόφενχαιμ: 2 (2,65)

Συνολική απόδοση: 6,09

Προκριματικά Europa League: Άσσοι για φίλημα!

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Χαποέλ Τελ Αβίβ – Εκράνας: 1 (1,20)

·        Σάλκε – Ελσίνκι: 1 (1,20)

·        PSV Αιντχόφεν – Ρίντ: 1 (1,20)

·        Ντιναμό Κιέβου – Λίτεκς Λόβετς: 1(1,23)

Σάββατος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο πρπγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Σάββατο: Καλό μήνα νά`χουμε και καλά ταμεία…

Ο κουβας νευρίασε και πήγε ταμείο χθες. Με δύο δυάδες και 3 στα 4 Χ δικαιώθηκε για τις επιλογές του για μία ακόμη φορά. Από το πρωί λοιπόν μελετάμε το κουπόνι και ήρθε η μεγάλη ώρα να σας δώσουμε προβλέψεις για πολλά λεφτά. .

Στα σίγουρα ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

9η Αγωνιστική(Δευτέρα): Κιτρινόμαυρα ΚΕΡΔΗ…

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.

13η Αγωνιστική: Ταμείο με τους μεγάλους!

Παναθηναϊκός-Πανσερραικός:  Το ότι θα κερδίσουν οι πράσινοι, είναι σίγουρο στοίχημα. Το θέμα είναι να μαντέψουμε στο περίπου το σκορ. Εμένα πάντως δεν με ξεγελάει η θλιβερή θέση που έχει ο Πανσερραικός στην βαθμολογία. Ίσα ίσα κάτι τέτοια τα φοβάμαι. Πιστεύω ότι  θα παίξει φυσικά κλειστά για το Χ. Δεν θα τα καταφέρει βέβαια αλλά αποκλείω και τον διασυρμό. Αυτό το επεισόδιο που έγινε προγνωστικά και στην προπόνηση μεταξύ λέτο και Κάρα σίγουρα θα επηρεάσει και το κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω είμαστε καλυμμένοι με ένα under 2,5 στο 2,10.

Καβάλα-Ολυμπιακός: Λίγο οι φωνές του Μαρινάκη και λίγο τα λουριά που έσφιξε ο Ερνέστο είναι αρκετό για να πιστέψουμε σε ένα διπλό των ερυθρολεύκων. Πόσο μάλλον όταν λείπει ο αγαπημένος μου Ονουάτσι από τους Καβαλιώτες. Άρα έχουμε και λέμε στάνταρ διπλό στο 1,55.

Ο προγνωστικά στοίχημα προβλέπει:

Παναθηναϊκός-Πανσερραικός: under 2,5 (2.10)

Καβάλα-Ολυμπιακός: 2 (1.55)

Συνολική απόδοση: 3.25