Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League (Τετάρτη): δεν απεργεί…από το ταμείο!

Κλαμπ Μπριζ-Βιγιαρεάλ: Πλάκα θα κάνουνε οι Ισπανοί μέσα στο Βέλγιο στοιχημα. Και απορώ με το 1,85 απόδοση στο διπλό. Ταυτόχρονα όμως χαίρομαι γιατί θα βγάλουμε λεφτά. Viva espana!

Νάπολι-Στεάουα Βουκουρεστίου: Δεν θα το πάρει τόσο εύκολα το ματς η Νάπολι όσο δείχνει η απόδοση. Αλλά σημασία έχει ότι θα το πάρει. Και γι` αυτό θα προτιμήσουμε τον 1 έστω και στο 1,32.

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

18η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός OVER και όλοι τους UNDER…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-Πανσεραικός: Δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολία ο Ολυμπιακός στον σαββατιάτικο αγώνα. Δεν νομίζω να γίνει καμιά έκπληξη στοιχηματος. Συνήθως μάλιστα με τις Σέρρες έχουμε μεγάλα σκορ. Οπότε σίγουρα προτείνω το over 2,5.

Ατρόμητος-Κέρκυρα: Δεν δείχνει και τόσο εύκολο όσο η απόδοση στο 1,72 για τη νίκη του Ατρόμητου. Πιστεύω δεν αξίζει το ρίσκο γιατί τους Φαίακες τους φοβάμαι λίγο.Εγώ  προτιμώ το Under 2,5 για να είμαστε καλυμμένοι για όλα τα αποτελέσματα.

Superleague 1η αγωνιστική: Αν δεν πάρει αναβολή, θα πάμε Ταμείο…

ΠΑΣ Γιάννινα– Άρης: Δεν χρειάζεται και πολύ μυαλό για να καταλάβει κανείς πως ο Άρης χρειάζεται επειγόντως έναν σκόρερ. Όλο το καλοκαίρι προγνωστικά εκεί πονούσε και τελικά δεν έκανε τίποτα. Να δω τώρα πως θα σκοράρει στα Γιάννενα. Όχι ότι ο ΠΑΣ είναι καλύτερος σε αυτόν τον τομέα, αλλά λέμε τώρα, στοίχημα. Άρα που καταλήγουμε. Under 1,5 και ας το βάλει όποιος θέλει.

ΟΦΗ  – Ατρόμητος: Αντίθετα με το άλλο ματς, εδώ υπάρχουν οι βάσεις για μεγάλο σκορ. Και εννοούμε Μήτρογλου. Θέλετε κι άλλα; Θα σκοράρουν και οι ΔΥΟ!

 

20η αγωνιστική: Κερδίστε Δώρα

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

1ο δώρο!

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει μονό αποδεκτό:

  • Ηρακλής-Κέρκυρα: 1 (2,10)

ΚΥΡΙΑΚΗ

 

2ο δώρο!

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει:

3η Αγωνιστική (Κυριακή): Επιτέλους ΤΑΜΕΙΟ…

Κέρκυρα-Ατρόμητος: Πιο under δεν γίνεται. Δηλαδή αν μπουν πάνω από 2 γκολ σε ματς που στον πάγκο κάθονται Γιώργος Δώνης και Μπάμπης Τεννές εμένα να με φτύσετε. Απλά μην έχετε φάει ψάρι. Γι` αυτό το έχει και μόνο 1,48. Τους έχουν πάρει χαμπάρι.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όλες οι κριτικές σας θα υπολογίζονται σαν συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις των μελλοντικών διαγωνισμών του.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 19 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά με mail.