Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Ποδόσφαιρο Αγγλία: Ταμείο…σε Αγγλικές λίρες!

  • Γουλβς – Τότεναμ(2,30)
  • Μπάρνσλει – Λέστερ (1,83)

Συνολική απόδοση4,23

Champions league + κύπελλο = Ταμείο…

ΤΡΙΤΗ

Μπάγερν Μονάχου- Ίντερ: Το χω ξαναδεί το έργο. Οι Γερμανοί θα κάτσουν στο 0-1 του πρώτου αγώνα ενώ οι Ιταλοί θα κάτσουν πίσω για αρχή μπας και κάτσει προς το τέλος κανένα γκολ. Δεν θα ξεφύγει το ματς από το 0-0, 1-1 οπότε στοιχημα Χ2 και είμαστε καλυμμένοι στο 1,80.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μαρσέιγ: Ευχαριστούμε για το 1,50 του Άσσου. Θα το τιμήσουμε. Τέτοιες αποδόσεις δώρο είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Superleague 1η αγωνιστική: Under, κι ας κερδίσει όποιος θέλει…

Πανιώνιος – Εργοτέλης:  Δεν θα ρισκάρω τον άσσο. Όχι επειδή ο Εργοτέλης έχει καμιά υπερομάδα. Αλλά αυτός ο Πανιώνιος όλο προβλήματα είναι. Διοικητικά, οικονομικά. Πώς να παίξει μπάλα; Το ότι είναι πρεμιέρα και οι παίχτες δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους μας βοηθάει στο under 2,5.

Champions League (Τρίτη): 1 + under2,5 = ΤΑΜΕΙΟ

Ρόμα-Μπάγερν: Η Ρόμα καίγεται. Η Μπάγερν ξεκουράζεται. Και η Τσέπη μας γεμίζει με 1,91 απόδοση στον άσσο.

Σπαρτάκ Μόσχας-Μαρσέιγ: Αν φάνε γκολ καήκανε. Και αν το βάλουνε σωθήκανε. Δεν θα ρισκάρουν και πολύ στην αρχή οι δυο τους. Στο τέλος θα τα δώσουν όλα και όποιος νικήσει. Γι` αυτό πάνω από 2 γκολ δεν μπαίνουνε. Με under στο 1,65 είμαστε κομπλέ.

Ο  Ζώης Μπετόπουλος προτείνει:

2η Αγωνιστική: Και Σάββατο, Και Κυριακή…ΤΑΜΕΙΟ

Καλώς την 2η αγωνιστική της superleague. Μας έλειψε. Βέβαια αν εξαιρέσεις το ντέρμπι Άρης-Πάο, από τα υπόλοιπα ματς το μόνο ενδιαφέρον που μπορείς να περιμένεις είναι καμιά έκπληξη. Μία 3άδα για το Σάββατο και μία 2άδα για την Κυριακή θα δώσουμε σήμερα. Λοιπόν έχουμε και λέμε:

ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε 2 γευματα σε εστιατορια

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε δύο τυχερούς από ένα πλήρες δείπνο 2 ατόμων στην μεγαλύτερη αλυσίδα εστιατορίων casual dining της Ελλάδας και συγκεκριμένα στα εστιατόρια της Γλυφάδας και του Αμαρουσίου αντίστοιχα .

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όλες οι κριτικές σας θα υπολογίζονται σαν συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις των μελλοντικών διαγωνισμών του.

Ο διαγωνισμός λήγει στις 19 Οκτωβρίου και οι νικητές θα ενημερωθούν προσωπικά με mail.