Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Euroleague Final Four: Πράσινοι και Μακάμπι φύγανε για τελικό…

Παναθηναϊκός – Σιένα: Ποια Σιένα μωρέ; Tο στοιχημα χάντικαπ -5,5 είναι λουκούμι για σήμερα το απόγευμα. Και -10 να είχε τον πεντάστερο θα πόνταρα τα λεφτά μου.

 

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω την πρόβλεψη μου. Μακάμπι δαγκωτό και μάλιστα με -3,5 πόντους για καλύτερη απόδοση.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

Παναθηναϊκός – ΣιέναΠαναθηναικός -5,5 (1,90)

19η Αγωνιστική: Συνεχίζουμε…να μην ξέρουμε τι σημαίνει προγνωστικα στοιχηματος!

Καβάλα – Ηρακλής: Ότι είναι ντέρμπι, το ξέρουμε. Το θέμα είναι να μαντέψουμε το αποτέλεσμα. Εγώ το μάντεψα. Ένας άσσος είναι ότι πρέπει. Πρώτον η Καβάλα παίζει μπαλάρα και έρχεται και αδικημένη από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ηρακλής κάτι μου λέει ότι έχει το νου του στην πώληση του Βέλλιου! Οπότε τολμήστε το 1,88 στον Άσσο!

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε δειπνο 2 ατομων

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν τυχερό ένα πλήρες δείπνο για 2 άτομα στο πιο γοητευτικό εστιατόριο της αθήνας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όλες οι κριτικές σας θα υπολογίζονται σαν συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις των μελλοντικών διαγωνισμών του.

Καλό καλοκαίρι…Betονιά και ψάρεμα…

Όπως θα έχετε αντιληφτεί εδώ και μερικές μέρες ο προγνωστικα στοιχηματος δεν δίνει προγνωστικά στοιχήματος. Τα πρωταθλήματα τελειώσανε, Ευρωπαϊκά κύπελλα δεν έχουμε, οπότε ας ξεκουραστούμε 2 μήνες και από τέλη Αυγούστου πάμε πάλι προγνωστικα  ταμείο. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές στοιχηματος.

6η αγωνιστική: Άσσος και πάλι άσσος…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Πανιώνιος – Εργοτέλης: Τέτοιοι άσσοι στο 1.75 δεν χαρίζονται για τίποτα στοιχηματα. Δεν μπορώ να βλέπω άλλο τον Πανιώνιο να φιγουράρει στην 14 θέση! Ήρθε η ώρα για αντεπίθεση. Το διάλειμμα από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σε τέτοιες περιπτώσεις κάνει προγνωστικα καλό. Και καλό στις τσέπες μας. 1 στο στοιχημα 1,75 από την στοιχηματική εταιρεία Bwin.

Σάββατο: Καλό μήνα νά`χουμε και καλά ταμεία…

Ο κουβας νευρίασε και πήγε ταμείο χθες. Με δύο δυάδες και 3 στα 4 Χ δικαιώθηκε για τις επιλογές του για μία ακόμη φορά. Από το πρωί λοιπόν μελετάμε το κουπόνι και ήρθε η μεγάλη ώρα να σας δώσουμε προβλέψεις για πολλά λεφτά. .

Στα σίγουρα ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Βιγιαρεάλ – Σαραγόσα: 1 (1,60)
  • Ιστ Φάιφ – Φορφάρ: over 2,5 (1,60)

Συνολική απόδοση2,56

 

Από under ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Αστον Βίλα – Γουίγκαν: under 2,5 (1,91)
  • Μονς - Λόκερεν: under 2,5 (2,05)

Συνολική απόδοση3,99

 

Από άσσους ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Βιένερ Νόισταντ v Μάτερσμπουργκ: 1 (2,25)
  • Ουτρέχτη v Βάαλβαϊκ: 1 (2,05)

Συνολική απόδοση4,61

 

Και με λίγο ρίσκο

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει σύστημα 2/3/4:

  • Γουλβς - Νιούκαστλ: Χ (3,20)
  • Ρότσντεϊλ - Γουίκομ: Χ (3,30)
  • Ουέλβα - Αλμερία: Χ (3,20)
  • Σεντ Ετιέν – Οσέρ: Χ (3,10)