Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

19η Αγωνιστική: Συνεχίζουμε…να μην ξέρουμε τι σημαίνει προγνωστικα στοιχηματος!

Καβάλα – Ηρακλής: Ότι είναι ντέρμπι, το ξέρουμε. Το θέμα είναι να μαντέψουμε το αποτέλεσμα. Εγώ το μάντεψα. Ένας άσσος είναι ότι πρέπει. Πρώτον η Καβάλα παίζει μπαλάρα και έρχεται και αδικημένη από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ηρακλής κάτι μου λέει ότι έχει το νου του στην πώληση του Βέλλιου! Οπότε τολμήστε το 1,88 στον Άσσο!

Προκριματικά Champions League: Ταμείο με διπλές ευκαιρίες…

Ρουμπίν Καζάν – Λυών: Είναι σίγουρο στοίχημα πως θα το παλέψει η Ρουμπίν Καζάν. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αλλά για την πρόκριση δεν το ξέρουμε. Αν προσθέσουμε προγνωστικά και την ισοπαλία προκύπτει ένα σίγουρο σημείο με χαμηλή απόδοση βέβαια όπως είναι το 1Χ.

 

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

21η Αγωνιστική: Παιχνίδια χωρίς αύριο…παιχνίδια χωρίς γκολ!

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Για το Σάββατο ο Ζώης Μπετόπουλος προτείνει:

  • Πανσεραικός – Ηρακλής Χ2 (1,45)
  • Αστέρας Τρίπολης – Λάρισα: under 2.5(1,45)

Συνολική απόδοση: 2,10

BONUS ΜΕΓΑΛΟ Δώρο

26η Αγωνιστική: Κόλλησε η ‘κασέτα’…Ταμείο…Ταμείο…Ταμείο…

Τελευταίες αγωνιστικές superleague. Τώρα προγνωστικα αρχίζουν τα δύσκολα στοιχηματα. Τι να προβλέψεις; Και σε ένα πρωτάθλημα που βλέπεται τι γίνεται. Γι αυτό η λύση είναι μία. Στοίχημα συντηρητικό με χαμηλές αποδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανοίγεσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για κάτι. Δεν υπάρχει λογική στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί παίζονται πολλά. Καλή τύχη λοιπόν να έχουμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Προκριματικά Europa League: Ταμείο μέσω Αγγλίας…

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:
  • Φούλαμ – Ντνίπρο: (1,65)
  • Χαρτς – Τότεναμ: 2 (1,70)
Συνολική απόδοση2,8


Βίντεο για το UEFA Europa League