Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

13η Αγωνιστική: Ταμείο με τους μεγάλους!

Παναθηναϊκός-Πανσερραικός:  Το ότι θα κερδίσουν οι πράσινοι, είναι σίγουρο στοίχημα. Το θέμα είναι να μαντέψουμε στο περίπου το σκορ. Εμένα πάντως δεν με ξεγελάει η θλιβερή θέση που έχει ο Πανσερραικός στην βαθμολογία. Ίσα ίσα κάτι τέτοια τα φοβάμαι. Πιστεύω ότι  θα παίξει φυσικά κλειστά για το Χ. Δεν θα τα καταφέρει βέβαια αλλά αποκλείω και τον διασυρμό. Αυτό το επεισόδιο που έγινε προγνωστικά και στην προπόνηση μεταξύ λέτο και Κάρα σίγουρα θα επηρεάσει και το κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω είμαστε καλυμμένοι με ένα under 2,5 στο 2,10.

Champions League: Over τα ματς…over και το ταμείο

Ρεάλ – Τόττεναμ: Πείσμωσε ο Μουρίνιο μετά τα προγνωστικά στραπάτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και θα ξεσπάσει στη Ευρώπη. Και  περιμένουμε και κανένα γκολ από τους άγγλους. Θεωρώ άριστη επιλογή το 1,75 στο over 2,5

Ιντερ – Σάλκε: Κι εδώ δεν θα έχουμε λίγα γκολ. Όλοι περιμένουνε λίγα αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο, δηλ.  over 2,5. Γκολ θα μπούνε. Το` χουμε, τι λετε; Με απόδοση 1,95.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

15η Αγωνιστική (Σάββατο): 2 στα 2 και φύγαμε ταμείο…

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου: Οι εντάσεις μεταξύ Νικόλα Πατέρα και Αχιλλέα Μπέου θα μεταδοθούν και στο γήπεδο μέσω των παιχτών. Σε ένα σκληρό παιχνίδι λοιπόν μην περιμένετε και τρομερό θέαμα στοιχηματος. Άρα τα λίγα γκολ σημαίνουν και under 2,5 στο 1,88.

 

Καβάλα-Ατρόμητος: Είναι τόσο ελκυστικό το over 1,5 με απόδοση 1,45 που δεν θα μπορούσα να μην το ακουμπήσω. Και μάλιστα με μία ομάδα την Καβάλα που είναι η αδυναμία μου και μπορεί να σκοράρει εύκολα.

Champions League: Θα ‘Χ’εστούμε στα λεφτά…

Λοιπόν για σήμερα Τρίτη  έχω  τρία ματσάκια που τείνουν προς το Χ  με σύμολο 36,48 απόδοση.

Θα παίξετε όμως με σύστημα 2/3 έτσι? Γιατί μπάλα είναι αυτή και μπορεί να μας εκθέσει.

Έχουμε και λέμε λοιπόν:

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 2/3:

Europa League: Μακάμπι Χάιφα στείλε μας ταμείο…

Πολλοί αγώνες σήμερα όμως το μάτι μας έπεσε μόνο σε δυο παιχνίδια. Σούπερ η απόδοση του άσσου της Μακάμπι χάιφα αλλά και δώρο το 1,95 στο over της Τότεναμ. Σε αυτή τη δυάδα λοιπόν θα ποντάρουμε σήμερα και τα υπόλοιπα ούτε που τα ακουμπάμε.
  • Μακάμπι χάιφα – Στεάουα Βουκουρεστίου: 1 (2,05)
  • Τότεναμ – Ρουμπιν Καζάν: over (1,95)

 

Συνολική απόδοση: 4,00

Eurobasket: Εθνική, επίσημη αγαπημένη μας…

Το μάθημα το πήραν οι Έλληνες με την Βοσνία. Ήτανε σκληρό καρύδι οι Βόσνιοι αλλά τέλος καλό όλα καλά. Δεν πιστεύω να περιμένει κανείς την ίδιο εικόνα με την Φιλανδία. Έλεος. Εκεί τους έχουμε για πλάκα. Και μάλιστα πάνω από 12 πόντους που είδα ότι έχει το χάντικαπ. Τρελό δωράκι σας έχω…
 
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:
Φιλανδία – Ελλάδα: Ελλάδα – 12,5 (1,90)