Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Superleague 1η αγωνιστική: Under, κι ας κερδίσει όποιος θέλει…

Πανιώνιος – Εργοτέλης:  Δεν θα ρισκάρω τον άσσο. Όχι επειδή ο Εργοτέλης έχει καμιά υπερομάδα. Αλλά αυτός ο Πανιώνιος όλο προβλήματα είναι. Διοικητικά, οικονομικά. Πώς να παίξει μπάλα; Το ότι είναι πρεμιέρα και οι παίχτες δεν έχουν πολλά παιχνίδια στα πόδια τους μας βοηθάει στο under 2,5.

15η Αγωνιστική (Σάββατο): 2 στα 2 και φύγαμε ταμείο…

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου: Οι εντάσεις μεταξύ Νικόλα Πατέρα και Αχιλλέα Μπέου θα μεταδοθούν και στο γήπεδο μέσω των παιχτών. Σε ένα σκληρό παιχνίδι λοιπόν μην περιμένετε και τρομερό θέαμα στοιχηματος. Άρα τα λίγα γκολ σημαίνουν και under 2,5 στο 1,88.

 

Καβάλα-Ατρόμητος: Είναι τόσο ελκυστικό το over 1,5 με απόδοση 1,45 που δεν θα μπορούσα να μην το ακουμπήσω. Και μάλιστα με μία ομάδα την Καβάλα που είναι η αδυναμία μου και μπορεί να σκοράρει εύκολα.

4η Αγωνιστική: Ακούσατε, ακούσατε! Ο Ολυμπιακός over με 1,80 απόδοση!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Πανσεραικός: Έχω μία αδυναμία στον Γιώργο Δώνη και πιστεύω ότι κάτι τέτοια παιχνίδια κουτσά στραβά τα κερδίζει. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι στο πρόγραμμα για τους περιστεριώτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Το στοίχημα στον άσσο είναι τρομερή περίπτωση στο 1,65 από την sportingbet.

Europa League (Τελικός): Και στο τέλος ΠΟΡΤΟ-φόλι…

Πόρτο – Μπράγκα: Και εδώ που έφτασε καλά είναι για την Μπράγκα. Δεν θα αντέξει προγνωστικα τέτοιο βάρος τελικού μία τόσο άπειρη ομάδα. Για 2-0 πάει το ματς και καθάρισμα από την αρχή. Φανταστείτε έναν τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. 1 ημίχρονο 1 τελικό για σήμερα το στοιχημα.
 
Ο προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ:
 
 
Πόρτο – Μπράγκα1/1 (2,10)

Europa League: Μικρές αποδόσεις για σίγουρα ΚΕΡΔΗ… + 1 άσσος ΔΩΡΟ!

Λεβερκούζεν-Άρης: Δυστυχώς για τον Άρη δεν νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι καλό μέσα στην Γερμανία. Ανώτεροι οι Γερμανοί, θα την πάρουν την νίκη. Το 1,35 στον άσσο είναι λίγο αλλά βοηθάει στο τελικό ταμείο.

Γιουβέντους-Σάλτσμπουργκ:Δεν μπορεί μία μεγάλη κυρία με τέτοια ιστορία να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με την Σάλτσμπουργκ. Ειδικά σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας. Το 1,25 είναι λίγο αλλά στανταρντ.

 

 

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: under 2,5 (1,70)
  • ΠΑΟ-Τρίκαλα: under 2,5 (2,25)

Συνολική απόδοση: 3,82