Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

12η Αγωνιστική: Όποιος δεν θέλει τα πολλά προγνωστικα, κερδίζει τα λίγα…

Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα: Ο Α. Μπέος εκτός από το πριμ που θα δώσει στους παίχτες του προγνωστικα για την νίκη, θα δώσει και σε μας λεφτά. Άρα το 1Χ σε αυτόν τον αγώνα είναι η καλύτερη επιλογή. Με μικρή απόδοση βέβαια στο 1,30 αλλά σε τέτοια ματς δεν υπάρχει το διπλό πουθενά στον χάρτη.

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι μυρίζει διπλό στοιχημα. Αλλά μυρίζει και Over. Και για να μην την πατήσουμε με στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, θα προτιμήσουμε τοover 1,5. Ένα γκολ του Σισέ και το άλλο, όποιος καλός ας προσφερθεί. Να μας χαρίσει το 1,38 απόδοση.

Μουντομπασκετ 2010 – Ωχ, Τουρκια

Μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε την πρώτη μας ήττα.  Ίσα – ίσα τα έχουμε πάρει τα ματσάκια προς το παρόν. Ε, αυτό δυστυχώς δεν θα το πάρουμε. Πώς να το κάνουμε; Είναι και η έδρα τους φέτος. Λίγο το πάθος, λίγο η διαιτησία υπέρ τους, λίγο η άσχημη αγωνιστική μας κατάσταση, όλα αυτά οδηγούν πού; Στην  ήττα μας από τους αιώνιους εχθρούς μας. Εύχομαι να διαψευστώ αλλά τέτοια απόδοση στο 2,00 δεν θα την αφήσω να πάει χαμένη. Ούτε κι εσείς.

Τουρκια – Ελλάδα: 1

4η Αγωνιστική: Ακούσατε, ακούσατε! Ο Ολυμπιακός over με 1,80 απόδοση!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Πανσεραικός: Έχω μία αδυναμία στον Γιώργο Δώνη και πιστεύω ότι κάτι τέτοια παιχνίδια κουτσά στραβά τα κερδίζει. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι στο πρόγραμμα για τους περιστεριώτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Το στοίχημα στον άσσο είναι τρομερή περίπτωση στο 1,65 από την sportingbet.

Superleague (play-offs): Έναρξη αγγαρείας με Under…

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου: Η ΑΕΚ όταν παίρνει φόρα, παίρνει φόρα κατηφόρα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα τα βρει σκούρα με τον Βόλο και ίσως της κόψει και βαθμούς. Ή προγνωστικα θα το πάρει το ματσάκι με την ψυχή στο στόμα ή θα κάνει την έκπληξη ο Βόλος. Ότι και να γίνει το ματς θα κυμανθεί σε στοιχημα χαμηλό σκορ, οπότε σημειώσατε under 2,5.

 

Europa league: Ταμείο με έμπνευση…

Για τις 22.00 μικρές αποδόσεις αλλά σίγουρες…

 

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμένunder 3,5 (1,30)
  • Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτιover 1,5 (1,35)
  • Άγιαξ – Σπαρτάκ Μόσχας:  under 3,5 (1,31)

Συνολική απόδοση: 2.30

 

+ ΔΩΡΟ 2άδα για καλό βράδυ

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός: under 2,5 (1,70)
  • ΠΑΟ-Τρίκαλα: under 2,5 (2,25)

Συνολική απόδοση: 3,82