Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Η σίγουρη Μπενφίκα και το σίγουρο ταμείο…

Μπενφίκα – Μπράγκα: Σα να λέμε Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Σα να λέμε δηλαδή σίγουρο άσσο. Το ένα λοιπόν εισιτήριο για τον τελικό προγνωστικα το έχει πάρει από τώρα οι Μπενφίκα. Τώρα μένει να δούμε τον αντίπαλό της.

Πόρτο – Βιγιαρεάλ: Ομαδάρες και οι δύο. Έχω μια αδυναμία στους Ισπανούς βέβαια. Τα υποβρύχια τα αγαπημένα μου. Δεν μπορώ να προβλέψω προγνωστικα στοιχηματος ποια θα επικρατήσει σήμερα. Αλλά έχει όλα τα εφόδια για να πάει over 2,5.  Στοιχηματίζουμε λοιπόν στο over με 1.80 απόδοση.

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει:

15η Αγωνιστική (Κυριακή): Καλά (Χ)ριστούγεννα…

Δεν έχω κάποιο στανταράκι προγνωστικο για σήμερα Κυριακή. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα οι Ευρωπαίοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ). Μην παρασυρθείτε από τις επιτυχίες τους. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι` αυτό το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σας είναι να σας προτείνω 3 Χ για να πιάσουμε τα 2. Α, ξέχασα…και καλά Χριστούγεννα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει σύστημα 2/3:

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Χ (2.85)

Άρης – Skoda ΞάνθηΧ (3.40)

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

16η Αγωνιστική Superleague: Ο Αϊς μοιράζει δώρα…

ΤΡΙΤΗ

Άρης-Καβάλα: Υπό το βλέμμα του νέου της προπονητή, η Καβάλα θα αντιμετωπίζει τον Άρη. Συνεπάγεται το πάθος που θα δείξουν προγνωστικά οι «αργοναύτες». Ο Άρης δεν θα έχει εύκολο απόγευμα και σε συνδυασμό με την δυσκολία του στο σκοράρισμα το σκορ δεν θα ξεφύγει πάνω από 2 γκολ, στοίχημα. Προτείνουμε ανεπιφύλακτα under 2,5 και ας έχει απόδοση μόνο 1,45.

Europa League: Στοιχημα και ταμείο μετά τις 22.00…

Ρόζενμποργκ-ΑΡΗΣ: Σκούρα θα τα βρούνε στα παγωμένα τα ‘σκουλήκια’. Οι ξυλοκόποι δεν αστειεύονται. Ωραίος άσσος για στοιχημα στο 1.70

Ατλέτικο Μαδρίτης – Λεβερκούζεν: πω πω….Άσσος, και ξανά άσσος, και ξανά άσσος, και ξανά άσσος…1,88? και το ρωτάτε?

Μάντσεστερ Σίτι – Γιουβέντους: ‘Όπως λένε και οι locomondo: goal, goal, goal…3 μας αρκούν και έχουμε over με 1,70 απόδοση!

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει:

Καλό καλοκαίρι…Betονιά και ψάρεμα…

Όπως θα έχετε αντιληφτεί εδώ και μερικές μέρες ο προγνωστικα στοιχηματος δεν δίνει προγνωστικά στοιχήματος. Τα πρωταθλήματα τελειώσανε, Ευρωπαϊκά κύπελλα δεν έχουμε, οπότε ας ξεκουραστούμε 2 μήνες και από τέλη Αυγούστου πάμε πάλι προγνωστικα  ταμείο. Καλό καλοκαίρι και καλές βουτιές στοιχηματος.