Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Τελικός κυπέλου Μπάσκετ: Ας πάρει και ένα ο Θρύλος…

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το 1,55 του Παναθηναϊκού σίγουρα δεν αγγίζεται. Δεν αξίζει καν. Και πέρα από αυτό, ταπεινή μου άποψη είναι ότι ο Ολυμπιακός θα το πάρει σήμερα. Το θέλει πιο πολύ. Το χρειάζεται. Ο εξάστερος από την άλλη λίγο η έλλειψη κινήτρου και λίγο η κούραση της Ευρώπης τον αφήνουν λίγο πίσω στην υπόθεση νίκης. Στα playoff θα δούμε γιατί έχουμε να κάνουμε με 5 παιχνίδια. Σε αυτό το μονό παιχνίδι θα παίξουμε ΜΟΝΟ αποδεκτό την επικράτηση του Ολυμπιακού με ωραία απόδοση στο 2,35.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

15η Αγωνιστική (Σάββατο): 2 στα 2 και φύγαμε ταμείο…

ΣΑΒΒΑΤΟ

 

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Βόλου: Οι εντάσεις μεταξύ Νικόλα Πατέρα και Αχιλλέα Μπέου θα μεταδοθούν και στο γήπεδο μέσω των παιχτών. Σε ένα σκληρό παιχνίδι λοιπόν μην περιμένετε και τρομερό θέαμα στοιχηματος. Άρα τα λίγα γκολ σημαίνουν και under 2,5 στο 1,88.

 

Καβάλα-Ατρόμητος: Είναι τόσο ελκυστικό το over 1,5 με απόδοση 1,45 που δεν θα μπορούσα να μην το ακουμπήσω. Και μάλιστα με μία ομάδα την Καβάλα που είναι η αδυναμία μου και μπορεί να σκοράρει εύκολα.

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

9η Αγωνιστική(Δευτέρα): Κιτρινόμαυρα ΚΕΡΔΗ…

Καβάλα-ΠΑΟΚ: Εδώ δυσκολεύονται ο Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός να κάνουν δύο συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας θα τις κάνει ο ΠΑΟΚ; Δεν λεω βέβαια είναι σα να παίζει στοιχημα στην έδρα του στην Καβάλα αλλά είναι και ένας λόγος παραπάνω να δούμε ένα σκληρό παιχνίδι και την ζυγαριά να μην γέρνει προς κανένα. Έτσι ανάμεσα στο 1Χ και το under προτίμησα το δεύτερο για να είμαι μέσα με 1,50 απόδοση.

Champions League (2η αγωνιστική): Παιχνίδια value for money…

Επιστροφή στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση με φτωχές όμως προβλέψεις από τον προγνωστικά στοίχημα. Οι αποδόσεις των στάνταρ είναι πολύ χαμηλές και το καλύτερο που μπορέσαμε να κάνουμε για σας είναι να σας προτείνουμε 2  under που είναι καλά value for money. Μιλάμε για τα παιχνίδια ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Ιντερ και Τραμπζονσπόρ – Λιλ.

O προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Σάββατο: Ψιτ, λεβέντες…Αυτό είναι πρωτοφανές ταμείο

Χθες πήγαμε ταμείο και σήμερα θα πάμε να πιούμε καφεδάκι…Πριν φύγω σας δίνω δύο μεσημεριανά και αργότερα αναμένουμε τα βραδινά…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει διπλά:

  • Έβερτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (1,90)
  • Γουίκομ – Σέφιλντ Γουένστντει: 2 (2,10)

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Πάντερμπορν – Αουε: under (1,75)
  • Γεόβιλ – Χάντερσφιλντ: 2 (1,65)