Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Προκριματικά Europa League: Άσσοι για φίλημα!

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Χαποέλ Τελ Αβίβ – Εκράνας(1,20)

·        Σάλκε – Ελσίνκι1 (1,20)

·        PSV Αιντχόφεν – Ρίντ1 (1,20)

·        Ντιναμό Κιέβου – Λίτεκς Λόβετς: 1(1,23)

Champions League: Αυτοί πάνε τελικό και εμείς…Ταμείο!

Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης: Πόσα προγνωστικα θα φαει η βασίλισσα σήμερα; Όσα και να βάλει η Μπάρτσα δεν μας νοιάζει. Η νίκη μας ενδιαφέρει στο στοιχημα. Γιατί εμείς θα ποντάρουμε στον άσσο με την Μπαρτσελόνα πουθέλει να πάψει να αμφισβητούνε την ανώτερα της και την  Ρεάλ με ψυχολογία looser να χαροπαλεύει. Ωραία απόδοση το 1,65. Viva barca.

23η αγωνιστική: Δεσπόζει το ντέρμπι και το ταμείο!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-ΠΑΟ: Ένα γκολ ο Σισέ. Κι ένα γκολ από την 5άδα φωτιά του Ολυμπιακού; 2 γκολ. Κι ένα στοιχημα ακόμα δωράκι;  Δηλαδή Over 2,5

Καβάλα – Πανσερραικός: Ο ένας παίζει για Ευρώπη και ο άλλος για Β` Εθνική. Under 2,5

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε δειπνο 2 ατομων

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν τυχερό ένα πλήρες δείπνο για 2 άτομα στο πιο γοητευτικό εστιατόριο της αθήνας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όλες οι κριτικές σας θα υπολογίζονται σαν συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις των μελλοντικών διαγωνισμών του.

Δευτέρα: Καλή βδομάδα με άσσους…Μερσί(ν) Μποκού!

Καλησπέρα σας. Μας πάει πολύ τις τελευταίες μέρες και ευτυχώς δεν έχουμε φάει ακόμα ντομάτες σαν τους πολιτικούς στοίχημα. Σήμερα θα σας δώσω μία δυάδα με άσους που πρέπει να περάσουν θέλουν δεν θέλουν.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Μέρσιν Ίντμαν Γιούρντου – Γκεντσλερμπίρλιγκι: 1 (1,95)
  • Ναντ – Λανς: 1 (2,20)

Συνολική απόδοση4,29

 

Σάββατο: Οοοο Μπέρι μπέρι, οοο Μπέρι μπέρι…

Όπως παλιά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού φώναζαν ρυθμικά το όνομα του αμερικανού σταρ έτσι και εμείς σήμερα θα φωνάξουμε για την Μπέρι. Και σε συνδυασμό με την Μπάροου και Τάγμουορθ που καίγονται για νίκες βγάζουμε μια τριάδα με 9,68 απόδοση παρακαλώ. Όποιος επιθυμεί μπορεί να παίξει σύστημα 2/3 για μικρότερο ρίσκο

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπέρι – Έξετερ: 1 (2,10)
  • Μπάροου – Τέλφορντ: 1 (2,05)
  • Τάγμουορθ – Λίνκολν: 1 (2,25)

Συνολική απόδοση9,68