Σήμερα Σάββατο δυστυχώς έχουμε μόνο 3 ματσάκια στοιχηματος για Ελλάδα. Ένα που δεν μπορώ να προβλέψω το αποτέλεσμα (Εργοτέλης-Ξάνθη), αλλά και δύο που τα αποτελέσματα τα ξέρουμε από τώρα!
Έκπληκτος είδα το 2,10 της Ίντερ, οπότε και αμέσως σκέφτηκα προγνωστικά στοίχημα ποιο θα είναι το βασικό μου ποντάρισμα. Βρήκα και 2 παιχνίδια ακόμα να τα παίξουμε σύστημα 2/3. Champions league είναι αυτό. Κάποιο θα μας την χαλάσει. Να είμαστε καλυμμένοι λοιπόν. Ή ταμείο ή τα λεφτά μας πίσω:
Ρουμπίν Καζάν – Λυών: Είναι σίγουρο στοίχημα πως θα το παλέψει η Ρουμπίν Καζάν. Θα καταφέρει να πάρει τη νίκη αλλά για την πρόκριση δεν το ξέρουμε. Αν προσθέσουμε προγνωστικά και την ισοπαλία προκύπτει ένα σίγουρο σημείο με χαμηλή απόδοση βέβαια όπως είναι το 1Χ.
Μπενφίκα – Μπράγκα: Σα να λέμε Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Σα να λέμε δηλαδή σίγουρο άσσο. Το ένα λοιπόν εισιτήριο για τον τελικό προγνωστικα το έχει πάρει από τώρα οι Μπενφίκα. Τώρα μένει να δούμε τον αντίπαλό της.
Πόρτο – Βιγιαρεάλ: Ομαδάρες και οι δύο. Έχω μια αδυναμία στους Ισπανούς βέβαια. Τα υποβρύχια τα αγαπημένα μου. Δεν μπορώ να προβλέψω προγνωστικα στοιχηματος ποια θα επικρατήσει σήμερα. Αλλά έχει όλα τα εφόδια για να πάει over 2,5. Στοιχηματίζουμε λοιπόν στο over με 1.80 απόδοση.
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το χω πει από την αρχή της σειράς των play off. Η ΑΕΚ θα οδεύει για Champions League. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει προγνωστικα να καταπιεί τον ΠΑΟΚ σήμερα. Και ξέρετε κάτι; Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Και χαίρομαι πολύ με την απόδοση δώρο στο 2,10 για τη νίκη στοιχημα της ΑΕΚ.
Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…
Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα. Εγώ θα πρότεινα να παίξουμε το παιχνίδι να πάει στα πέναλτι με απόδοση 13,00-14,00. Να ποντάρετε λίγα λεφτά έτσι για πλάκα. Επαναλαμβάνω πρέπει να δούμε το παιχνίδι χαλαρά και ευχάριστα. Μακριά από στοιχήματα. Και αν πάει στα πέναλτι και θα ευχαριστηθούμε αγώνα και θα πάμε ταμείο. 2 σε 1. Διαλέξτε λοιπόν μια ομάδα ή και τις δύο και ποντάρετε έτσια γαι το καλό. Εύχομαι να έχουμε ένα καλό τελικό και Πέναλτι!
Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει MONO αποδεκτό: