Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

19η Αγωνιστική: Συνεχίζουμε…να μην ξέρουμε τι σημαίνει προγνωστικα στοιχηματος!

Καβάλα – Ηρακλής: Ότι είναι ντέρμπι, το ξέρουμε. Το θέμα είναι να μαντέψουμε το αποτέλεσμα. Εγώ το μάντεψα. Ένας άσσος είναι ότι πρέπει. Πρώτον η Καβάλα παίζει μπαλάρα και έρχεται και αδικημένη από την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Ηρακλής κάτι μου λέει ότι έχει το νου του στην πώληση του Βέλλιου! Οπότε τολμήστε το 1,88 στον Άσσο!

Champions league: (K)inter έκπληξη!

Έκπληκτος είδα το 2,10 της Ίντερ, οπότε και αμέσως σκέφτηκα προγνωστικά στοίχημα ποιο θα είναι το βασικό μου ποντάρισμα. Βρήκα και 2 παιχνίδια ακόμα να τα παίξουμε σύστημα 2/3. Champions league είναι αυτό. Κάποιο θα μας την χαλάσει. Να είμαστε καλυμμένοι λοιπόν. Ή ταμείο ή τα λεφτά μας πίσω:

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει σύστημα 2/3:

Champions League: Με ρίσκο…και ο θεός βοηθός!

Μπράγκα – Σαχτάρ Ντόνετσκ:  Δεν θα τρωνε και κάθε αγωνιστική 6 γκολ η Πορτογάλοι. Συνήθως μετά από τόσο βαριές ήττες στοιχηματος έρχονται και οι επιτυχίες. Δεν λέμε ότι θα  κερδίσει η Μπράγκα την Σαχτάρ. Άλλα ένα Χ με απόδοση 3,20 αξίζει το ρίσκο!

Τσέλσι – Μαρσέιγ:  Όλοι αναμένουμε την εύκολη επικράτηση της Τσέλσι. Εμείς όμως θα προτιμήσουμε το under. Έχω ένα προαίσθημα ότι θα το παλέψουν οι γάλλοι. Έχει πιο ρίσκο βέβαια αλλά περισσότερα λεφτά στην τσέπη μας χάρη στο 2.20 απόδοση προτιμώντας το  under 2,5.

Europa League (Τελικός): Και στο τέλος ΠΟΡΤΟ-φόλι…

Πόρτο – Μπράγκα: Και εδώ που έφτασε καλά είναι για την Μπράγκα. Δεν θα αντέξει προγνωστικα τέτοιο βάρος τελικού μία τόσο άπειρη ομάδα. Για 2-0 πάει το ματς και καθάρισμα από την αρχή. Φανταστείτε έναν τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. 1 ημίχρονο 1 τελικό για σήμερα το στοιχημα.
 
Ο προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ:
 
 
Πόρτο – Μπράγκα1/1 (2,10)

Champions League (Τελικός): Penalty για θέαμα και Ταμείο…

Μπαρτσελόνα – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πφφ…Αυτό το ματς δεν σηκώνει προγνωστικα στοιχηματος. Δεν σηκώνει προγνωστικά. Τέτοιο παιχνίδι πρέπει να κάτσεις στον καναπέ χαλαρός χωρίς δελτίο στοιχηματος στο χέρι και να το απολαύσεις. Αλλά επειδή πολλοί με ρωτάτε, θα πω την άποψή μου. Για μένα σίγουρα φαβορί είναι η Μπαρτσελόνα. Την βοηθάει και το στυλ παιχνιδιού των Άγγλων. Πιθανό να δούμε μεγάλο ματς. Αλλά δεν θα μπορούσα να ρισκάρω με 1,90 την Μπάρτσα. Γιατί απλά είναι ένα παιχνίδι και η Μάντσεστερ δεν είναι και καμιά ομαδούλα.

Κυριακή: Σήμερα, μία ώρα νωρίτερα…θα πάμε ταμείο!

Χθες πήγαμε και πάλι ταμείο προγνωστικά. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώσω και βραδινά προγνωστικά αλλά πιστεύω με το 4 στα 4 στοίχημα του πρωινού Σαββάτου είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Για σήμερα λοιπόν ξύπνησα πρωι πρωί ώστε να μελετήσω και να προλάβουμε όλους τους αγώνες. Θα συνεχίσουμε λοιπόν για γούρι πάλι με δύο δυάδες για να κλεισουμε ωραία το σαββατοκύριακό μας.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Φιορεντίνα – Τζένοα: 1 (2,00)
  • Νασιονάλ Μαδέιρα – Μπειρα Μαρ: 1 (2,10)

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Αμβούργο – Καιζερσλάουτερν: 1 (1,90)
  • Ανκαραγκούτσοου – Ι. Μπουγιούκσεχιρ: 2 (2,25)

Και δώρο λίγο πριν τα μεσάνυχτα για να πούμε ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ:

  • Μάλαγα – Εσπανιόλ: 1 (1,85)