Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Σήμερα Κυριακή, με over και με Χ…

3 στα 4 Χ χθες και πήγαμε ταμείο. Τα under περάσανε και χάσαμε μόνο τους άσσους με τις ψηλές αποδόσεις. Σήμερα δεν έχει under. Έχει όμως over που βγάζουν μάτι..και βάζουν λεφτά στην τσέπη. Θα προτείνουμε και 4 Χ σήμερα αλλά Προσοχή! Δύσκολο να κάτσουν πάλι τα Χ. Απλά επειδή μας το ζητήσατε και είναι και τα 4 ντέρμπι…Και ο θεός βοηθός

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει over:

Champions League (Τετάρτη): Ο 4ος όμιλος μας πάει ΤΑΜΕΙΟ…

Ρουμπίν Καζάν-Κοπεγχάγη: Όλα για όλα τα παίζει η Ρουμπίν. Εξάλλου η Κοπεγχάγη έχει άλλη μία ευκαιρία την επόμενη αγωνιστική με τον Παναθηναϊκό για να εξασφαλίσει την πρόκριση. Δεν χάθηκε και ο κόσμος αν χάσει. Άρα με 1,90 απόδοση γλείφουμε τα δάκτυλα μας.

Παναθηναικός-Μπαρτσελόνα: Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχουν το over 2,5 στο 1,62. Δηλαδή τι δώρο είναι αυτό; Ευχαριστούμε betoto.

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

5η αγωνιστική: Την βρίσκω με το ρίσκο…

ΣΥΣΤΗΜΑ 2/3:

Κέρκυρα-Ηρακλής: Ο Ελευθερόπουλος προγνωστικα δεν τρωει γκολ. Η Κέρκυρα θα δυσκολευτεί πολύ. Μην γελιέστε που κέρδισε την ΑΕΚ τόσο εύκολα. Η έμπνευση μου λεει Χ στο 2,95.

Πανσερραικός Λάρισα: Μην τσακώνεστε παιδιά εκεί πάνω στις Σέρρες με τους Λαρισαίους. Χ θα πάτε. Κι εμείς θα πάμε στοιχημα.

ΠΑΟΚ-Άρης: Ο Παοκτζής θα το έπαιζε δαγκωτό άσσο. Ο ΑΡΗανός θα ήλπιζε στο διπλό. Ο μπετόπουλος τέτοια ματς τα δίνει Χ ασυζητητί. Στο 3,10 μόνο την bwin.com

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Κύπελλο Ελλάδος: Η αγγαρεία δεν φέρνει γκολ!

Οι δύο μεγάλοι σήμερα μόνο στο κύπελλο δεν θα έχουν το μυαλό τους. Κακά τα ψέματα. Αυτό που τους καίει είναι το πρωτάθλημα. Όχι ότι θα κάτσουν να χάσουν αλλά δεν θα κάνουν και περίπατο. Εξάλλου το κύπελλο φημίζεται και για τις εκπλήξεις του. Γι ` αυτό λοιπόν για σήμερα προτείνουμε το under 2,5 και για τους πράσινους αλλά και για τους ερυθρολεύκους με πολύ καλές αποδόσεις.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Champions League: Over τα ματς…over και το ταμείο

Ρεάλ – Τόττεναμ: Πείσμωσε ο Μουρίνιο μετά τα προγνωστικά στραπάτσα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Και θα ξεσπάσει στη Ευρώπη. Και  περιμένουμε και κανένα γκολ από τους άγγλους. Θεωρώ άριστη επιλογή το 1,75 στο over 2,5

Ιντερ – Σάλκε: Κι εδώ δεν θα έχουμε λίγα γκολ. Όλοι περιμένουνε λίγα αλλά εγώ πιστεύω το αντίθετο, δηλ.  over 2,5. Γκολ θα μπούνε. Το` χουμε, τι λετε; Με απόδοση 1,95.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Ταμείο ή κουβά; Εσύ αποφασίζεις…

Μελετώντας το κουπόνι κατέληξα σε προγνωστικά στοίχημα με πολλούς άσσους σήμερα. Και συγκεκριμένα 7 τον αριθμόν. Από κάθε πρωτάθλημα ξεχώρισα και έναν με δύο. Η λογική λέει ότι δεν θα κάτσουν και όλοι. Κάποιοι θα στραβώσουν δεν μπορεί. Προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος με 5/7 άσσους. Εγώ λοιπόν βάζω την έμπνευση εσείς βάλτε απλά το κερασάκι στην τούρτα και διαλέξτε αυτούς που θα  αγγίξουν και εσάς για να πάτε ταμείο. ΄Έχει και δωράκι σήμερα ένα under Με καλή απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους:

  • Βέρντερ Βρέμης – Χέρτα: 1 (1,80)
  • Τέλσταρ – Φίνταμ: 1 (1,80)
  • Λάτσιο – Παλέρμο: (1,80)
  • Μούρθια – Νουμάνθια: 1 (2,00)
  • Ολανένσε – Λεϊρία: (2,30)
  • Μαγιόρκα – Σοσιεδάδ: 1 (2,15)
  • Skoda Ξάνθη – ΟΦΗ: (1,85)

 

 

Ο Ζώης Μπετόπουλος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Σαραγόσα – Μάλαγα: under (2,05)