Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

18η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός OVER και όλοι τους UNDER…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-Πανσεραικός: Δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολία ο Ολυμπιακός στον σαββατιάτικο αγώνα. Δεν νομίζω να γίνει καμιά έκπληξη στοιχηματος. Συνήθως μάλιστα με τις Σέρρες έχουμε μεγάλα σκορ. Οπότε σίγουρα προτείνω το over 2,5.

Ατρόμητος-Κέρκυρα: Δεν δείχνει και τόσο εύκολο όσο η απόδοση στο 1,72 για τη νίκη του Ατρόμητου. Πιστεύω δεν αξίζει το ρίσκο γιατί τους Φαίακες τους φοβάμαι λίγο.Εγώ  προτιμώ το Under 2,5 για να είμαστε καλυμμένοι για όλα τα αποτελέσματα.

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Κυριακή: Ντόμινο πάει το ταμείο…

Σερί ταμείο έχουμε πάει αυτές τις μέρες, σαν ένα ντόμινο στοίχημα. Και ελπίζουμε να μην χαλάσει σήμερα η σειρά. Αν και δε νομίζουμε γιατί θα μας δικαιώσουν η Γιούβε Στάμπια και Χάμιλτον. Δύο άσοι σε καλές αποδόσεις που μας δίνουν σύνολο προγνωστικά στοίχημα 4,41 απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Γιούβε Στάμπια – Άσκολι: 1 (2,10)
  • Χάμιλτον – Λίβινγκστον: 1 (2,10)

Συνολική απόδοση4,41

Κύπελλο Ελλάδος: Αιώνια διπλά!

Οι δύο αιώνιοι σήμερα θα κάνουνε διπλά στοιχηματα. Αν όλα πάνε καλά βέβαια.

Όσοι δεν είστε οπαδοί του ρίσκου, μπορείτε να παίξετε διπλή ευκαιρία φυσικά με χαμηλότερη απόδοση

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: 2 (2,25)
  • ΑΕΚ – ΠΑΟ: (2,60)

Συνολική απόδοση: 5,85

 

Κύπελλο Ελλάδος: Λίγα γκολ, πολλά λεφτά…

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια….Τα στοιχηματα με λίγα γκολ είναι λεφτά μας στέλνουν ταμείο….

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

  • Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: under 2,5 (1,60)
  • ΠΑΟ-ΑΕΚ: under 2,5 (1,55)

 

Συνολική απόδοση: 2,48