Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League: Ταμείο με Ρεάλ, Άρσεναλ και Τσέλσι…

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ: Μπορεί να είναι αδιάφορη η Ρεάλ αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι καθόλου. Δεν θα δεχόταν με τίποτα μία τέτοια ήττα έστω και αν δεν κόστιζε. Γι αυτό και το 1,30 είναι τρομερή απόδοση.  Και με σβηστές μηχανές να παίξει η Ρεάλ θα το πάρει το ματς.

Μαρσέιγ-Τσέλσι: Σίγουρα το παιχνίδι είναι αδιάφορο όπως  πολλά άλλα σήμερα. Αλλά είναι δύο ομάδες που και με σβηστές μηχανές μπορούν να βάλουν πάνω από 1 γκολ. Οπότε με κλειστά μάτια το παίζω over 1,5 . Και με 1,37 απόδοση χαρούμενοι να είμαστε.

 

 

Σάββατο: Ο προγνωστικα στοιχηματος βγάζει άσσους απ` το μανίκι!

Μεγάλο το κουπόνι σήμερα και διαλέξαμε 6 άσσους πραγματικά που αξίζουν. Πόσο μάλλον όταν όλοι είναι πάνω από 2,00 απόδοση. Σας έχουμε ετοιμάσει και μία τετράδα φωτιά με εκπλήξεις που οι τρεις να κάτσουνε απογειωθήκαμε.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

Παρασκευή: Το ζητούμενο όμως είναι ένα…Το Ταμείο

Σήμερα μας άρεσαν πολλά παιχνίδια γι` αυτό θα δώσουμε προβλέψεις στο λαό. Σκεφτήκαμε να δώσουμε 3 τριάδες αλλά με ζητούμενα . Έτσι θα είμαστε ή κερδισμένοι ή στα ίσα μας. Δείτε παρακάτω για να καταλάβετε τι εννοώ.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει άσσους με σύστημα 2/3:

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: Κερδιστε δειπνο 2 ατομων

Το διοργανώνει διαγωνισμό και χαρίζει σε έναν τυχερό ένα πλήρες δείπνο για 2 άτομα στο πιο γοητευτικό εστιατόριο της αθήνας.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, δεν έχετε παρά να το επισκεφτείτε και να γράψετε μία ή και περισσότερες κριτικές για οποιοδήποτε εστιατόριο έχετε επισκεφτεί και έτσι μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση. Κάθε κριτική που γράφετε είναι και μία συμμετοχή στο διαγωνισμό. Όλες οι κριτικές σας θα υπολογίζονται σαν συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις των μελλοντικών διαγωνισμών του.

15η Αγωνιστική (Κυριακή): Καλά (Χ)ριστούγεννα…

Δεν έχω κάποιο στανταράκι προγνωστικο για σήμερα Κυριακή. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα οι Ευρωπαίοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ). Μην παρασυρθείτε από τις επιτυχίες τους. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι` αυτό το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σας είναι να σας προτείνω 3 Χ για να πιάσουμε τα 2. Α, ξέχασα…και καλά Χριστούγεννα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει σύστημα 2/3:

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Χ (2.85)

Άρης – Skoda ΞάνθηΧ (3.40)

26η Αγωνιστική: Κόλλησε η ‘κασέτα’…Ταμείο…Ταμείο…Ταμείο…

Τελευταίες αγωνιστικές superleague. Τώρα προγνωστικα αρχίζουν τα δύσκολα στοιχηματα. Τι να προβλέψεις; Και σε ένα πρωτάθλημα που βλέπεται τι γίνεται. Γι αυτό η λύση είναι μία. Στοίχημα συντηρητικό με χαμηλές αποδόσεις. Δεν χρειάζεται να ανοίγεσαι όταν δεν είσαι σίγουρος για κάτι. Δεν υπάρχει λογική στις τελευταίες αγωνιστικές γιατί παίζονται πολλά. Καλή τύχη λοιπόν να έχουμε.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου: Καίγεται η Τρίπολη. Θα μου πείτε ο Μπέος δεν καίγεται για να βγει Ευρώπη; Αλλά μετά από την γνωστή ‘κασέτα’ ας κάνει κράτη ο Αχιλλέας και ας χάσει και κανένα παιχνίδι. Εξάλλου δεν θα τον χάλαγε να πέσει και η Λάρισα. Άσσος στην Τρίπολη για πολλούς λόγους. Και ωραία απόδοση.

 

Ηρακλής-ΠΑΟ: Πότε θα ξαναπετύχουμε με τόσο ωραία απόδοση τον Παναθηναϊκό εναντίον του γηραιού; Και μάλιστα σε ένα ματς που για τους πράσινους κατά την γνώμη μου δεν σηκώνει άλλη κατρακύλα. Εξάλλου όσο αδιάφοροι είναι οι πρωταθλητές, τόσο αδιάφοροι είναι και οι γηπεδούχοι. Απλά θα έχουμε επικράτηση Παναθηναϊκού γιατί δεν γίνεται αλλιώς. Και με απόδοση δώρο. 1,85

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου: 1 (2,05)
  • Ηρακλής-ΠΑΟ: 2 (1,85)

Συνολική απόδοση: 3,79

 

 

 

ΚΥΡΙΑΚΗ

 

Πανιώνιος-Λάρισα: Εδώ πραγματικά τι να παίξεις; Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι το ματς ξεκινάει με 1 γκολ του Μήτρογλου. Ε, δεν θα μας κάνουν την χάρη οι υπόλοιποι 19 να βάλουν άλλο ένα; Συνεπώς over 1,5 goal με 1,45 απόδοση!

Εργοτέλης-Ατρόμητος: Νίκη αγνοείται 7 αγωνιστικές για τον Ατρόμητο. Λέτε να γίνει η έκπληξη; Θα μπορούσε. Δεν θέλω να ρισκάρω όμως τίποτα. Νοιώθω ασφάλεια με ένα under 2,5 και 1,55 απόδοση

 

Κέρκυρα-Άρης: Το ματς πάει για Χ. Να βολευτούνε αυτοί, να βολευτούμε κι εμείς. Εμείς όμως είμαστε γάτοι. Χ ημίχ ή Χ τελικό για να κοιμηθούμε ήσυχοι.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Πανιώνιος-Λάρισαover 1,5 (1,45)
  • Εργοτέλης-Ατρόμητος: under 2,5 (1,55)
  • Κέρκυρα-Άρης: Χ ημίχ ή τελικό(1,45)

Συνολική απόδοση: 3,30

 

 

 

+ ΔΩΡΟ αλλά με ρίσκο…

 

O προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει σύστημα 2/3 :

  • Πανιώνιος-ΛάρισαΧ (2,95)
  • Εργοτέλης-Ατρόμητος :  Χ(3,00)
  • ΠΑΟΚ-ΟλυμπιακόςΧ (3,00)