Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League: Μικρές αποδόσεις για σίγουρα ΚΕΡΔΗ… + 1 άσσος ΔΩΡΟ!

Λεβερκούζεν-Άρης: Δυστυχώς για τον Άρη δεν νομίζω ότι θα καταφέρει κάτι καλό μέσα στην Γερμανία. Ανώτεροι οι Γερμανοί, θα την πάρουν την νίκη. Το 1,35 στον άσσο είναι λίγο αλλά βοηθάει στο τελικό ταμείο.

Γιουβέντους-Σάλτσμπουργκ:Δεν μπορεί μία μεγάλη κυρία με τέτοια ιστορία να μην μπορεί να τα βγάλει πέρα με την Σάλτσμπουργκ. Ειδικά σε ένα παιχνίδι τέτοιας σημασίας. Το 1,25 είναι λίγο αλλά στανταρντ.

 

 

Σήμερα ποντάρουμε στις έδρες…

Σήμερα Παρασκευή και μας γυάλισαντρεις άσσοι. Καλές αποδόσεις και μεγάλες πιθανότητες. Θα τους δώσουμε και τους 3 κι εσείς απλά βάλτε την έμπνευση και διαλέξτε τους στάνταρ για σας. Γιατί για τον Μπετόπουλο και οι τρεις παίζουν γερά. Μην ξεχάσω. Σας δίνουμε και bonus δώρο ένα Χ που το αγαπήσαμε

Ο προγνωστικα στοιχημα προτείνει 3 άσσους:

Champions League: Ταμείο με Ρεάλ, Άρσεναλ και Τσέλσι…

Ρεάλ Μαδρίτης-Οσέρ: Μπορεί να είναι αδιάφορη η Ρεάλ αλλά ο Μουρίνιο δεν είναι καθόλου. Δεν θα δεχόταν με τίποτα μία τέτοια ήττα έστω και αν δεν κόστιζε. Γι αυτό και το 1,30 είναι τρομερή απόδοση.  Και με σβηστές μηχανές να παίξει η Ρεάλ θα το πάρει το ματς.

Μαρσέιγ-Τσέλσι: Σίγουρα το παιχνίδι είναι αδιάφορο όπως  πολλά άλλα σήμερα. Αλλά είναι δύο ομάδες που και με σβηστές μηχανές μπορούν να βάλουν πάνω από 1 γκολ. Οπότε με κλειστά μάτια το παίζω over 1,5 . Και με 1,37 απόδοση χαρούμενοι να είμαστε.

 

 

Ευρωπαικά Πρωταθλήματα: Ποντάρουμε στην Ιντερ Τουρκου και Μποέμιαν

Μικρό κουπόνι σήμερα με τα περισσότερα ματς να τείνουν προς το Χ. Εμείς δύο στανταράκια διακρίναμε και αυτά είναι η νίκη της Ίντερ Τούρκου και της Μποέμιαν. Τα προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Αλλιώς περιμένουμε το σίγουρο ταμείο αύριο στο champions League με αγώνες λουκούμι.

ΜΟΝΟ αποδεκτό:

28η αγωνιστική: Κυριακή κοντή…τσέπη!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Διανύουμε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος οπότε οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Γι` αυτό μπετοπουλαίοι μην ποντάρετε πολλά στοιχηματα. Κάνουμε συντήρηση για να έχουμε αργότερα στα σίγουρα. Γι` αυτό και προτείνουμε χαμηλές αποδόσεις για σίγουρα αλλά μικρά κέρδη

ΠΑΟΚ – Λάρισα: Τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Δεν μπορώ να ρισκάρω προγνωστικα τώρα τον άσσο του ΠΑΟΚ με τόσο χαμηλή απόδοση και ας έχει θεωρητικά πέσει η Λάρισα. Μπορώ όμως να ρισκάρω το under 2,5 goal με απόδοση 1,65.

Προκριματικά Europa League: Άσσοι για φίλημα!

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Χαποέλ Τελ Αβίβ – Εκράνας(1,20)

·        Σάλκε – Ελσίνκι1 (1,20)

·        PSV Αιντχόφεν – Ρίντ1 (1,20)

·        Ντιναμό Κιέβου – Λίτεκς Λόβετς: 1(1,23)

Συνολική απόδοση2,12

 

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

·        Παναθηναϊκός  – Μακάμπι Τελ Αβίβ1 (1,70)

·        Σάλτσμπουργκ – Ομόνοια1 (1,60)

·        Στόουκ – Τουν: 1 (1,55)

Συνολική απόδοση4,21

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

·        Μπέρμιγχαμ – Νασιονάλ1 (2,20)

 

 

 

Υ.Γ. Για τις Ελληνικές ομάδες στην Ευρώπη

 

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

· Παναθηναϊκός  – Μακάμπι Τελ Αβίβ(1,70)

· Ντιναμό Τιφλίδας – ΑΕΚunder 2,5 (1,65)

· Καρπάτι Λβιβ – ΠΑΟΚ: under 2,5 (1,70)

Συνολική απόδοση4,76



Βίντεο για το UEFA Europa League