Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa League (Τελικός): Και στο τέλος ΠΟΡΤΟ-φόλι…

Πόρτο – Μπράγκα: Και εδώ που έφτασε καλά είναι για την Μπράγκα. Δεν θα αντέξει προγνωστικα τέτοιο βάρος τελικού μία τόσο άπειρη ομάδα. Για 2-0 πάει το ματς και καθάρισμα από την αρχή. Φανταστείτε έναν τελικό Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ. 1 ημίχρονο 1 τελικό για σήμερα το στοιχημα.
 
Ο προγνωστικα στοιχηματοςπροτείνει ΜΟΝΟ ΑΠΟΔΕΚΤΟ:
 
 
Πόρτο – Μπράγκα1/1 (2,10)

Superleague (play-off): Σσσσσσ…μιλάει η έδρα

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ε τέλειωσε το παραμύθι. Το πήραμε το προγνωστικο μήνυμα. Ο Παναθηναϊκός στους ομίλους. Με 2 στα 2 και φύγαμε. Δεν χάνει στο ΟΑΚΑ. Βασικά ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ. Όχι ότι θα είναι εύκολο έργο για το τριφύλλι αλλά θα το πάρει το ματς ο περσινός πρωταθλητής. Απόδοση συμπαθητική 1,65.
 

18η αγωνιστική: Ο Ολυμπιακός OVER και όλοι τους UNDER…

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ολυμπιακός-Πανσεραικός: Δεν θα αντιμετωπίσει δυσκολία ο Ολυμπιακός στον σαββατιάτικο αγώνα. Δεν νομίζω να γίνει καμιά έκπληξη στοιχηματος. Συνήθως μάλιστα με τις Σέρρες έχουμε μεγάλα σκορ. Οπότε σίγουρα προτείνω το over 2,5.

Ατρόμητος-Κέρκυρα: Δεν δείχνει και τόσο εύκολο όσο η απόδοση στο 1,72 για τη νίκη του Ατρόμητου. Πιστεύω δεν αξίζει το ρίσκο γιατί τους Φαίακες τους φοβάμαι λίγο.Εγώ  προτιμώ το Under 2,5 για να είμαστε καλυμμένοι για όλα τα αποτελέσματα.

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

Superleague: Ας μιλήσει η έδρα…

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Το χω πει από την αρχή της σειράς των play off. Η ΑΕΚ θα οδεύει για Champions League. Και για να το πετύχει αυτό πρέπει προγνωστικα  να καταπιεί τον ΠΑΟΚ σήμερα. Και ξέρετε κάτι; Δεν γίνεται ο ΠΑΟΚ Τρίτη συνεχόμενη νίκη. Και χαίρομαι πολύ με την απόδοση δώρο στο 2,10 για τη νίκη στοιχημα της ΑΕΚ.

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Σίβασπορ – Φενερμπαχτσέ: 2 (1,80)
  • Κόρδοβα – Μπαρσελόνα Β: under 2,5 (1,95)

 

 

+  ΔΩΡΟ ένας άσσος μονό αποδεκτό

  • Ολ Μπόις – Ιντεπεντιέντε: 1 (2,65)