Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Champions League 1η αγωνιστική (Τετάρτη): Λίγα γκολ…πολλά λεφτά!

Χθες αν και είχαμε αρχίσει πολύ καλά, στραβώσανε τα ματς από το 60’ και μετά στοιχημα. Το Χ της Γκενκ όσοι ρισκάραμε, δικαιωθήκαμε και βγάλαμε τα σπασμένα προγνωστικα. Για σήμερα η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύτηκα αρκετά αλλά πιστεύω κατέληξα σε 2 δυάδες με καλές αποδόσεις και σίγουρο ταμείο. Έχουμε και λέμε λοιπόν:

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Στανταράκια που ΒΓΑΖΟΥΝ μάτι…

Πήγαμε ταμείο χθες με τους άσσους για μία ακόμα φορά. Μεγάλο το κουπόνι του στοιχήματος σήμερα γι` αυτό και βρήκαμε πολλούς αγώνες να προτείνουμε. Θα τους χωρίσουμε σε άσσους, under, Αγγλία, Ελλάδα. Πάμε Ταμείο το απόγευμα και το βράδυ το γλεντάμε.

Για την Αγγλία ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

5η αγωνιστική: Την βρίσκω με το ρίσκο…

ΣΥΣΤΗΜΑ 2/3:

Κέρκυρα-Ηρακλής: Ο Ελευθερόπουλος προγνωστικα δεν τρωει γκολ. Η Κέρκυρα θα δυσκολευτεί πολύ. Μην γελιέστε που κέρδισε την ΑΕΚ τόσο εύκολα. Η έμπνευση μου λεει Χ στο 2,95.

Πανσερραικός Λάρισα: Μην τσακώνεστε παιδιά εκεί πάνω στις Σέρρες με τους Λαρισαίους. Χ θα πάτε. Κι εμείς θα πάμε στοιχημα.

ΠΑΟΚ-Άρης: Ο Παοκτζής θα το έπαιζε δαγκωτό άσσο. Ο ΑΡΗανός θα ήλπιζε στο διπλό. Ο μπετόπουλος τέτοια ματς τα δίνει Χ ασυζητητί. Στο 3,10 μόνο την bwin.com

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

1η Αγωνιστική – Που πας ρε Πετρογκολ;

Ξέρω, ξέρω. Όλοι περιμένετε να διαβάσετε τι ματσάκια προγνωστικα στοιχηματος θα δώσουμε. Δεν μου πάει να σας αφήσω έτσι. Το καλοκαίρι τέλειωσε και το πρωτάθλημα αρχίζει! Και σας έχω 2 ματσάκια.

Champions league + κύπελλο = Ταμείο…

ΤΡΙΤΗ

Μπάγερν Μονάχου- Ίντερ: Το χω ξαναδεί το έργο. Οι Γερμανοί θα κάτσουν στο 0-1 του πρώτου αγώνα ενώ οι Ιταλοί θα κάτσουν πίσω για αρχή μπας και κάτσει προς το τέλος κανένα γκολ. Δεν θα ξεφύγει το ματς από το 0-0, 1-1 οπότε στοιχημα Χ2 και είμαστε καλυμμένοι στο 1,80.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μαρσέιγ: Ευχαριστούμε για το 1,50 του Άσσου. Θα το τιμήσουμε. Τέτοιες αποδόσεις δώρο είναι πάντα καλοδεχούμενες.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

Παρασκευή: Δυάδα συντήρησης!

Λίγες επιλογές για προγνωστικά στοίχημα σήμερα αφού το Ολλανδικό πρωτάθλημα δεν το αγγίζουμε. Ποντάρουμε στο διπλό της Φενέρ και στο ‘φτωχό’ παιχνίδι από γκολ στην Κόρδοβα. Έτσι δύο παιχνίδια με συνολική απόδοση 3,51 για να συντηρήσουμε το ταμείο να πάρουμε δυνάμεις και να έχουμε ένα ‘πλούσιο’ Σαββατοκύριακο.

Σας ετοιμάζουμε επίσης και έναν άσσο έκπληξη!

 

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

  • Σίβασπορ – Φενερμπαχτσέ: 2 (1,80)
  • Κόρδοβα – Μπαρσελόνα Β: under 2,5 (1,95)

 

 

+  ΔΩΡΟ ένας άσσος μονό αποδεκτό

  • Ολ Μπόις – Ιντεπεντιέντε: 1 (2,65)