Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

12η Αγωνιστική: Όποιος δεν θέλει τα πολλά προγνωστικα, κερδίζει τα λίγα…

Ολυμπιακός Βόλου-Καβάλα: Ο Α. Μπέος εκτός από το πριμ που θα δώσει στους παίχτες του προγνωστικα για την νίκη, θα δώσει και σε μας λεφτά. Άρα το 1Χ σε αυτόν τον αγώνα είναι η καλύτερη επιλογή. Με μικρή απόδοση βέβαια στο 1,30 αλλά σε τέτοια ματς δεν υπάρχει το διπλό πουθενά στον χάρτη.

Κέρκυρα-Παναθηναϊκός: Το παιχνίδι μυρίζει διπλό στοιχημα. Αλλά μυρίζει και Over. Και για να μην την πατήσουμε με στραβοπάτημα του Παναθηναϊκού, θα προτιμήσουμε τοover 1,5. Ένα γκολ του Σισέ και το άλλο, όποιος καλός ας προσφερθεί. Να μας χαρίσει το 1,38 απόδοση.

3η Αγωνιστική (Κυριακή): Επιτέλους ΤΑΜΕΙΟ…

Κέρκυρα-Ατρόμητος: Πιο under δεν γίνεται. Δηλαδή αν μπουν πάνω από 2 γκολ σε ματς που στον πάγκο κάθονται Γιώργος Δώνης και Μπάμπης Τεννές εμένα να με φτύσετε. Απλά μην έχετε φάει ψάρι. Γι` αυτό το έχει και μόνο 1,48. Τους έχουν πάρει χαμπάρι.

Μουντομπασκετ 2010 – Δώστε το…

Αν με ρωτούσατε την Τρίτη αν θα κερδίσουμε την Ρωσία θα σας έλεγα αδίστακτα ‘ΝΑΙ’. Όμως τώρα έτσι όπως έγιναν τα πράγματα πιθανότερο είναι να συναντήσεις εξωγήινο σε μία καφετέρια παρά να κερδίσουμε τους Ρώσους. Όχι γιατί δεν μπορούμε αλλά δεν θέλουμε. Και όσο και αν ακούω δηλώσεις του στυλ, ότι θα ματώσουμε και δεν μας νοιάζει με ποιον θα παίξουμε στους 16…πλάκα μας κάνουν; Μιλάμε για Έλληνες. Η πονηριά και η στρατηγική είναι μέσα μας. Σιγά μην τους κερδίσουμε. Γι αυτό πέταξα από την χαρά μου όταν είδα την νίκη της ΡΩΣΣΙΑΣ στο 3,20.  Όχι απλά δαγκωτό, ΑΜΑΣΗΤΟ!!!

5η αγωνιστική: Την βρίσκω με το ρίσκο…

ΣΥΣΤΗΜΑ 2/3:

Κέρκυρα-Ηρακλής: Ο Ελευθερόπουλος προγνωστικα δεν τρωει γκολ. Η Κέρκυρα θα δυσκολευτεί πολύ. Μην γελιέστε που κέρδισε την ΑΕΚ τόσο εύκολα. Η έμπνευση μου λεει Χ στο 2,95.

Πανσερραικός Λάρισα: Μην τσακώνεστε παιδιά εκεί πάνω στις Σέρρες με τους Λαρισαίους. Χ θα πάτε. Κι εμείς θα πάμε στοιχημα.

ΠΑΟΚ-Άρης: Ο Παοκτζής θα το έπαιζε δαγκωτό άσσο. Ο ΑΡΗανός θα ήλπιζε στο διπλό. Ο μπετόπουλος τέτοια ματς τα δίνει Χ ασυζητητί. Στο 3,10 μόνο την bwin.com

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

13η Αγωνιστική: Ταμείο με τους μεγάλους!

Παναθηναϊκός-Πανσερραικός:  Το ότι θα κερδίσουν οι πράσινοι, είναι σίγουρο στοίχημα. Το θέμα είναι να μαντέψουμε στο περίπου το σκορ. Εμένα πάντως δεν με ξεγελάει η θλιβερή θέση που έχει ο Πανσερραικός στην βαθμολογία. Ίσα ίσα κάτι τέτοια τα φοβάμαι. Πιστεύω ότι  θα παίξει φυσικά κλειστά για το Χ. Δεν θα τα καταφέρει βέβαια αλλά αποκλείω και τον διασυρμό. Αυτό το επεισόδιο που έγινε προγνωστικά και στην προπόνηση μεταξύ λέτο και Κάρα σίγουρα θα επηρεάσει και το κλίμα στην ομάδα. Πιστεύω είμαστε καλυμμένοι με ένα under 2,5 στο 2,10.

Κύπελλο Ισπανίας: Ο special one έχει τον τρόπο του….

Μπορεί να μου την σπάει, όπως φαντάζομαι και σε πολλούς άλλους, ο τρόπος παιχνιδιού του Μουρίνιο ειδικά απέναντι σε μία ομάδα που χαίρεσαι να την βλέπεις αλλά σημασία έχει ότι έχει τον τρόπο του να τα καταφέρνει. Γιατί μπορεί αναμφισβήτητα η Μπάρτσα να είναι η καλύτερη ομάδα παγκοσμίως αυτήν την στιγμή αλλά αυτή που καίγεται για το συγκεκριμένο τίτλο είναι η Ρεάλ. Κι αυτό γιατί τα άλλα πιθανότατα είναι χαμένα. Το πρωτάθλημα οδεύει προς Καταλονία, όπως και το ευρωπαϊκό. Τα προγνωστικά του Μπετόπουλου λενε πως το ματς αυτό τείνει προς Χ2. Και επειδή Ρεάλ χωρίς κούπα δεν γίνεται, την Τετάρτη βράδυ θα προσθέσει άλλο ένα στην πλούσια τροπαιοθήκη της.