Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Europa league: Ταμείο με έμπνευση…

Για τις 22.00 μικρές αποδόσεις αλλά σίγουρες…

 

Ο  προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Μπενφίκα – Παρί Σεν Ζερμέν: under 3,5 (1,30)
  • Ντιναμό Κιέβου – Μάντσεστερ Σίτι: over 1,5 (1,35)
  • Άγιαξ – Σπαρτάκ Μόσχας:  under 3,5 (1,31)

Συνολική απόδοση: 2.30

 

+ ΔΩΡΟ 2άδα για καλό βράδυ

15η Αγωνιστική (Κυριακή): Καλά (Χ)ριστούγεννα…

Δεν έχω κάποιο στανταράκι προγνωστικο για σήμερα Κυριακή. Αυτό όμως που ξέρω είναι ότι δεν θα κερδίσουν εύκολα οι Ευρωπαίοι (ΠΑΟΚ, ΑΡΗΣ, ΑΕΚ). Μην παρασυρθείτε από τις επιτυχίες τους. Στην Ελλάδα είναι αλλιώς τα πράγματα. Γι` αυτό το καλύτερο που μπορώ να κάνω για σας είναι να σας προτείνω 3 Χ για να πιάσουμε τα 2. Α, ξέχασα…και καλά Χριστούγεννα.

Ο προγνωστικα στοιχηματος προβλέπει σύστημα 2/3:

Κέρκυρα – ΠΑΟΚ: Χ (2.85)

Άρης – Skoda Ξάνθη: Χ (3.40)

Europa League: Μακάμπι Χάιφα στείλε μας ταμείο…

Πολλοί αγώνες σήμερα όμως το μάτι μας έπεσε μόνο σε δυο παιχνίδια. Σούπερ η απόδοση του άσσου της Μακάμπι χάιφα αλλά και δώρο το 1,95 στο over της Τότεναμ. Σε αυτή τη δυάδα λοιπόν θα ποντάρουμε σήμερα και τα υπόλοιπα ούτε που τα ακουμπάμε.
  • Μακάμπι χάιφα – Στεάουα Βουκουρεστίου: 1 (2,05)
  • Τότεναμ – Ρουμπιν Καζάν: over (1,95)

 

Συνολική απόδοση: 4,00

4η Αγωνιστική: Ακούσατε, ακούσατε! Ο Ολυμπιακός over με 1,80 απόδοση!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Ατρόμητος-Πανσεραικός: Έχω μία αδυναμία στον Γιώργο Δώνη και πιστεύω ότι κάτι τέτοια παιχνίδια κουτσά στραβά τα κερδίζει. Η νίκη σε αυτό το ματς είναι στο πρόγραμμα για τους περιστεριώτες και είμαι σίγουρος ότι θα τα καταφέρουν. Το στοίχημα στον άσσο είναι τρομερή περίπτωση στο 1,65 από την sportingbet.

Προκριματικά Euro 2012: Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει

Δεν πιστεύω να νομίζει κανένας σας ότι επειδή έπαιξε η Ελλάδα τραγικό ποδόσφαιρο την Παρασκευή με την αδύναμη Γεωργία, τότε θα χάσει με κατεβασμένα τα ‘πόδια’ από την Κροατία; Τώρα είναι που η Ελλάδα θα δείξει τι σημαίνει Έλληνας, τι σημαίνει πάθος, τι σημαίνει εγωισμός. Τώρα που την θεωρούν τελειωμένη. Εξάλλου στα διπλά έχει καλή παράδοση η Εθνική μας. Στα δύσκολα τα βγάζουμε πέρα. Και το σημερινό ματς θα είναι πολύ κρίσιμο για την συνέχεια των προκριματικών. Γι αυτό δεν θα γυρίσουμε πίσω χωρίς ούτε ένα βαθμό. Δεν χάνουμε με τίποτα.

Η καλή μέρα από το μεσημέρι φαίνεται…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ντάντι Γιουνάιτεντ – Ρέιντζερς: Χ ημίχ.(2,30)
  • Μάιντζ  – Χόφενχαιμ: 2 (2,65)

Συνολική απόδοση: 6,09