Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Euroleague Final Four: Πράσινοι και Μακάμπι φύγανε για τελικό…

Παναθηναϊκός – Σιένα: Ποια Σιένα μωρέ; Tο στοιχημα χάντικαπ -5,5 είναι λουκούμι για σήμερα το απόγευμα. Και -10 να είχε τον πεντάστερο θα πόνταρα τα λεφτά μου.

 

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Ρεάλ Μαδρίτης: Δεν χρειάζεται να δικαιολογήσω την πρόβλεψη μου. Μακάμπι δαγκωτό και μάλιστα με -3,5 πόντους για καλύτερη απόδοση.

 

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

 

Παναθηναϊκός – ΣιέναΠαναθηναικός -5,5 (1,90)

Europa League: Μακάμπι Χάιφα στείλε μας ταμείο…

Πολλοί αγώνες σήμερα όμως το μάτι μας έπεσε μόνο σε δυο παιχνίδια. Σούπερ η απόδοση του άσσου της Μακάμπι χάιφα αλλά και δώρο το 1,95 στο over της Τότεναμ. Σε αυτή τη δυάδα λοιπόν θα ποντάρουμε σήμερα και τα υπόλοιπα ούτε που τα ακουμπάμε.
  • Μακάμπι χάιφα – Στεάουα Βουκουρεστίου: 1 (2,05)
  • Τότεναμ – Ρουμπιν Καζάν: over (1,95)

 

Συνολική απόδοση4,00

Ταμείο ή κουβά; Εσύ αποφασίζεις…

Μελετώντας το κουπόνι κατέληξα σε προγνωστικά στοίχημα με πολλούς άσσους σήμερα. Και συγκεκριμένα 7 τον αριθμόν. Από κάθε πρωτάθλημα ξεχώρισα και έναν με δύο. Η λογική λέει ότι δεν θα κάτσουν και όλοι. Κάποιοι θα στραβώσουν δεν μπορεί. Προσωπικά θα είμαι ικανοποιημένος με 5/7 άσσους. Εγώ λοιπόν βάζω την έμπνευση εσείς βάλτε απλά το κερασάκι στην τούρτα και διαλέξτε αυτούς που θα  αγγίξουν και εσάς για να πάτε ταμείο. ΄Έχει και δωράκι σήμερα ένα under Με καλή απόδοση.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει άσσους:

Champions League: Η ζυγαριά προς τον άσσο…

ΤΡΙΤΗ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Μετά την προβλεπόμενη νίκη για μένα της Μάντσεστερ μέσα στο Λονδίνο σήμερα θα σφραγιστεί και η πρόκριση. Με εύκολη επικράτηση ή όχι η Μάντσεστερ δεν χάνει. Προτείνουμε τον άσσο με 2,25 τρομερή απόδοση

Ο έγκυρα προγνωστικά για στοίχημα προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: 1 (2,25)

Σάββατο: Καλό μήνα νά`χουμε και καλά ταμεία…

Ο κουβας νευρίασε και πήγε ταμείο χθες. Με δύο δυάδες και 3 στα 4 Χ δικαιώθηκε για τις επιλογές του για μία ακόμη φορά. Από το πρωί λοιπόν μελετάμε το κουπόνι και ήρθε η μεγάλη ώρα να σας δώσουμε προβλέψεις για πολλά λεφτά. .

Στα σίγουρα ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Η καλή μέρα από το μεσημέρι φαίνεται…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει:

  • Ντάντι Γιουνάιτεντ – ΡέιντζερςΧ ημίχ.(2,30)
  • Μάιντζ  – Χόφενχαιμ2 (2,65)

Συνολική απόδοση: 6,09