Φρέσκα προγνωστικα στοιχηματος

Κυριακή: Αργία για τους πολλούς…

Ο 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ

 προτείνει:

  • Χέρενφεν – Γκρόνινγκεν1 (2,10)
  • Ρόμα – Κάλιαρι1/1 (2,30)

Συνολική απόδοση4,83

 

Champions League: ΣΟΚ! 362 ΑΠΟΔΟΣΗ…

Τα λόγια είναι περιττά παίζουμε στοίχημα στα εξής και πάμε ταμείο…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει σύστημα 3/5:

Κυριακή: Σήμερα, μία ώρα νωρίτερα…θα πάμε ταμείο!

Χθες πήγαμε και πάλι ταμείο προγνωστικά. Δυστυχώς δεν πρόλαβα να δώσω και βραδινά προγνωστικά αλλά πιστεύω με το 4 στα 4 στοίχημα του πρωινού Σαββάτου είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι. Για σήμερα λοιπόν ξύπνησα πρωι πρωί ώστε να μελετήσω και να προλάβουμε όλους τους αγώνες. Θα συνεχίσουμε λοιπόν για γούρι πάλι με δύο δυάδες για να κλεισουμε ωραία το σαββατοκύριακό μας.

Ο προγνωστικά στοίχημα προτείνει:

Superleague: ΠανΤαμειακός Αγρινίου…

Ο προγνωστικα στοιχηματος προτείνει ΜΟΝΟ αποδεκτό:

Παναιτωλικός – Αστέρας Τρίπολης: 1 (2,00)

Superleague (play-offs): Έναρξη αγγαρείας με Under…

ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου: Η ΑΕΚ όταν παίρνει φόρα, παίρνει φόρα κατηφόρα. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος θα τα βρει σκούρα με τον Βόλο και ίσως της κόψει και βαθμούς. Ή προγνωστικα θα το πάρει το ματσάκι με την ψυχή στο στόμα ή θα κάνει την έκπληξη ο Βόλος. Ότι και να γίνει το ματς θα κυμανθεί σε στοιχημα χαμηλό σκορ, οπότε σημειώσατε under 2,5.

 

Τετάρτη: Θρύλε των ταμείων

Ωραία μέρα χθες…Πήγαμε το ταμείο μας και σήμερα θα ξαναπάμε γιατί εμείς δεν απεργούμε. Θα ποντάρουμε λοιπόν σήμερα στην μη ήττα του Ολυμπιακού στο ναό και σε συνδυασμό τη νίκη της Πρέστον έχουμε μία δυάδα με απόδοση μούρλια. Από ChL ξεχωρίζω και τον άσσο της Σαχτάρ χωρίς όμως να θέλω να το ρισκάρω . Γι` αυτό και θα ποντάρω μόνο στα δύο πρώτα για σιγουριά.
  • Ολυμπιακός – Μπορούσσια Ντόρτμουντ: 1Χ (1,75)
  • Πρέστον – Σέφφιλντ Γιουνάιτεντ: 1 (2,25)
Συνολική απόδοση3,94
 
ΥΓ. Για μεγαλύτερα κέρδη αλλά φυσικά και μεγαλύτερο ρίσκο μπορείτε να προσθέσετε και το over της Λέστερ με την Γουότφορντ στο 1,80  που μου έχει κάτσει στο μάτι από χθες, φθάνοντας έτσι η τριάδα την συνολική απόδοση του7,00!